1
Ahmet AKKUŞ:"Bankasız İlçeye ,İnsansız Şube Açmak İstiyorlar" Bir 5/7/2011, 00:46

Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, ilçenin gelişmesi için tüm gayretlerini sarf ettiklerini, ama yetersiz kaldıklarını ifade ederek, devlet büyüklerinden pozitif ayrımcılık istediklerini söyledi.
Nurhak İlçesine yapılan son girişimlerle insansız banka şubesinin yapımı için çalışmaların başladığını kaydeden Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, “20 yıllık Nurhak ilçesinde banka sorunu için Ziraat Bankası'ndan insansız banka şubesi çalışması başladı. Yaklaşık 6000 nüfusu bulunan Nurhak'ta resmi görevlilerin yanı sıra, banka işlemi yapmak zorunda kalan Nurhaklı vatandaşlar işlemlerini Elbistan ve Adıyaman'ın Gölbaşı ilçelerine yapmak zorunda kalıyorlardı. Ziraat Bankasının haftanın bir günü verdiği hizmetin yeterli olmadığı ilçemizde, vatandaşlar banka işlemi yaptırmak için çevre ilçeleri kullanıp ekstra masraf ödemek zorunda kalıyorlardı. Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş olarak ben başta olmak üzere, Nurhaklı idarecilerin sık sık gündeme getirdiği banka sorununa Ziraat Bankası'ndan insansız şube kararı çıktı. Henüz pek yaygın olmayan insansız şube yatırılan paraları kayda alıp, para çekmek isteyen vatandaşlara bu paraları kullandırtıyor. Diğer bankomatlardan farklı olan bu sistem ile bankamatikte para bitme ihtimali de en aza indiriliyor” dedi.
Sistemin kesin çözüm olmadığını öne süren Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, “Para yatırıp, çekmek üzerine kurulan bu sistemin Nurhak'ın sorunlarına çare olamayacağını düşünüyorum. Çünkü vatandaşlarımız sadece para transferi gerçekleştirmiyor. Bu sistem sadece para alıp, para yatıranlar için çözüm olabilir. Nurhaklı esnafların sorunu devam edecektir. Bir Nurhaklı esnaf çek işlemini insansız şube ile yapamaz. Atılan bu adım Nurhaklının sorunlarını çözmez. Biz içerisinde insan olan bir şube istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: