1
Efendiler Nurhaklıları Hiçmi Tanımadınız? Sayın ERKAN GOLOĞLU, Bu kez Ofsayt... Bir 24/6/2011, 02:00

Sayın yazar ne yazık ki Radikal internet gazetesinde yayınlanan Çin işi Abramoviç! başlıklı yazınızı bir Nurhak'lı olarak yüreği burkularak okudum/okuduk...
1- Nurhak halkının ve Nurhak gibi bir memleketin böyle hassas bir süreçte yazınızda mevzu olan ‘PKK’ gibi illegal bir yapılanmayla aynı cümle içinde ‘LATİFE’ icabıyla geçmişte olsa bizleri incitmiş ve yaralamıştır. Nurhak denilince akla ilk gelen Deniz GEZMİŞ ve Yoldaşlarıdır…Ve Nurhak gibi korkunç bir oranda sol görüşlü insanların olduğu bir memlekettir. Ve Türkmendir.
2- Sayın Bay efendi ; kamuoyunda yanlış algılara maal olacak bu yazınız hakkında lütfen ya bir tekzip yayınlayınız yada ilerici ,aydın, alevi, TÜRKMEN ve KÜRT Nurhak Halkından özür dileyin…
Bizlerde Nurhaklılar olarak arka cebimizde taşıdığımız ve oturduğumuzda bizleri rahatsız ettiği için okumak zorunda kaldığımız SİZİN GAZETELERİNİZİ arka ceplerimize koymaktan vazgeçmeyelim. Saygılarımızla… Nurhak’ın İyi Çocukları adına www.nurhak.org
ERKAN GOLOĞLU
Alışveriş merkezinin tepesinden halkı selamladığı resmine bakınca yıllar önce PKK’nın ilan ettiği ateşkes hikâyesini hatırladım. Nurhak ilçesinde, çarşıda askeri kıyafetle hem de tek başına gezen bir subaya birisi yaklaşıp, “Komutan” diyor; “Tamam ateşkes dedik de bu kadar laubalilik de olmuyor.” Tamam halkı selamla selamlamasına da şu işi kaçak katta yapma bari. Zaten, belediyeye yakın kaynaklarımdan birinin bana söylediğine göre, forma imzalama işine bu sebeple müsaade etmemişler. “Tamam kaçak kata ruhsat verdik ama formayı bari orada imzalatmayın” demişler. İmzalatırım imzalatmam, büyük itiş kakış olmuş. Hatta bir ara zabıta iyiden iyiye yüklenmeye başlayınca Demirören, zabıtayı durdurmak için İstiklal Marşı okumaya başlamış. Bakmış zabıta yemiyor, “Aynı yoldan, geçmişiz biz /Aynı sudan içmişiz biz / Yazımız bir kışımız bir” şarkısına da girmiş. Zabıta da ağlayarak “Şarkılar bir türküler bir / Hep beraber söyleriz biz”le katılmış ama bu sefer de Ronaldo’yu ikna et edebilirsen. “Alt katlara da ben inmem” deyince şovun önemli bir ayağı yarıda kalmış, böylece.
Hangi işi düzgün oldu ki Demi-rören’in? “Bir Ayvırsan karşıkı dağlar yıkılır” diye sadece ismi kalmış basketçiyi getirdi, balkon sefası yaptırıp geri götürdü. Verdiği gazla harbi tüpgazcıydı, getirdiği Q7 ve Ferrari’yle mesela, birinci sınıf ama ikinci el oto galericisi. Beşiktaş’ta her mahallede biraz zorlansa da muhtar seçilecek birisi ama asıl başarısı Portekiz’de. Gayri safi milli hasılaya katkısı onu şimdiden ‘Milli Kahraman’ yaptı bile. Aynı zamanda kaptan! Ronaldo ve sevgilisinin bindiği yatın kaptanı. Sadece kaptan mı? O yatın donatanı da. Neyi donattığını o da bilmiyor.
Ayakkabı boyacısı, kâğıt mendilci, ışıklarda araba camı silen çocukların (basketçilerin mesela) eve sabaha karşı gelen babası. Gece bütün masanın hesabını ödemiş, sabaha karşı çocukları kaldırıp “Sökülün ulan paraları” diyor.
NOT: Nurhak'ımızı ziyarete gelecek canlar , hangi kapıya giderseniz gidin beni misafir edebilirmisiniz deyin eğer yok diyen bir aileye denk gelirseniz sitemiz sizin tüm masraflarınızı karşılayacaktır...
www.nurhak.org
Nurhakın Özgür Sesi
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: