1
Nurhak'ta en kitlesel 1 Mayıs Bir 10/5/2011, 14:32

Nurhak'ta en kitlesel 1 Mayıs
Nurhak'ta Eğitim-Sen şubesinin çağrısıyla bini aşkın kişi şube binası ile ESP ilçe örgütü önünde bir araya geldi.
Tüm Bel-Sen, LÖB, ESP, ESP/SKM, Eğitim-Sen Pazarcık Şubesi, Eğitim-Sen Elbistan şubesi ve BDP üyeleri belediye önüne yürüyüşe geçti.
"Yaşaşın 1 Mayıs", "Yaşasın sosyalizm", "Biji yek gulan", "İş, ekmek, özgürlük" sloganlarının atıldığı yürüyüşte, LÖB'lüler trampetlerle yürüyüşe çoşku kattı.
Miting alanına girerken BDP üyeleri polis tarafından alana alınmak istenmedi. Tertip Komitesi'nin girişimiyle kriz aşıldı.
Eğitim-Sen Nurhak Temsilcisi Ebu Hamza Çelik, yaptığı konuşmada "Biz devlet töreniyle kutlanan 1 Mayıs'ları değil sokaklarda ezilenlerin 1 Mayıs'ını kutluyoruz" dedi.
ESP, SKM, BDP'nin gönderdiği mesajların okunduğu kutlamada, müzik dinletisi ile son buldu.

Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: