1
Millet Mektepleri Başöğretmenliğinin 82. Yıldönümü Kutlu Olsun Bir 24/11/2010, 20:44

24 Kasım Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği gün olan Öğretmenler Günü netekim Ülkemizde ve Nurhak'ta 24 Kasım 1981 den beri her yıl kutlanmaktadır.Eğitim Emekeçilerini unutmadığımızı her daim "netekim" Başöğretmenin "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona basit bir kütle denir millet denmez. 14.10.1925 İzmir Erkek Öğretmen Okulunda." diye Eğitim Emekçilerini yüceltmesine karşın , O'nun izinden gittiğini iddia eden birinin Öğretmenlerimize bugünü armağan etmesi oldukça hazindir ki bizim söyleyemediklerimizi siz kendi kafanızda bol bol söyleyin canlar... (Başöğretmen Mustafa Kemal ve aydınlığında yürüyenlerin diye kapsamı daraltarak) Eğitim Emekçilerimizin Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğinin 82. yıldönümü olan bugün kutlu olsun...

Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: