NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Barış'în Örnek Öğretmenleri
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1(ala) Barış'în Örnek Öğretmenleri Bir 14/10/2010, 14:10

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN

Nurhak'a bağlı Barış Beldesi'nde yer alan Barış İlköğretim Okulu'nun, daha önceden çok programlı lise olarak inşa edilen ancak kullanılmayan binaya taşınması için yapılan çalışmalara okul yöneticileri ve öğretmenler, mesai saatleri dışında ve hafta sonları okulun temizliğini ve düzenlenmesi işlemlerini yaparak, örnek bir davranış sergiliyorlar.

Barış İlköğretim Okulu binasının yetersiz kalması üzerine, yıllar önce yapılan ancak, aradan geçen süreye rağmen kullanılmayan çok programlı lise binasının tadilatı için İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan çalışmaların yanı sıra, okul yöneticileri ve öğretmenlerde mesai saatlerinin dışında ve hafta sonlarını yeni okul binasını temizleyerek ve sınıfların düzenlenmesini yaparak geçiriyorlar.

Kullanılmayan çok programlı lise binasının hem daha geniş olması hem de İl Özel İdaresi tarafından 27 Ağustos 2010 tarihinde yapılan ihale ile tadilatının yaptırılması işlemlerinin sürdüğü şu günlerde, Barış İlköğretim Okulu Müdürü Habil Tezer başta olmak üzere, diğer yöneticiler ve öğretmenler de okulun yeni binaya kısa zamanda taşınabilmesi için yoğun çaba sarf ediyorlar.

Barış İlköğretim Okulu Müdürü Habil Tezer, yeni binaya taşınmaları için İl Özel İdaresi tarafından başlatılan tadilat çalışmalarının yanı sıra, kendilerinin de tüm öğretmenlerin katılımı ile temizlik çalışmalarını yürüttüklerini ve bundan da büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Tezer, “Barış İlköğretim Okuluna kısa süre önce atanmama rağmen, hazırlıkları başlatılmış olan yeni binaya geçiş çalışmalarını istekli ve gayretli bir kadro ile yapmak beni mutlu ediyor. Şu an kullandığımız okul binamızda fen laboratuarı, kütüphane, öğretmenler odası ve bilgisayar odası aynı yerde bulunmakta, boş sınıfımız olmamasından dolayı da okul öncesi sınıfımız, belediyemiz tarafından tahsis edilen bir odada eğitimini sürdürmektedir.

Yıllar önce beldeye yapılan ancak kullanılmayan çok programlı lise binası, İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihale ile tadilata alındı. Yeni binamızda her ders için gerekli alanımız, yemekhanemiz, okuma odamız, konferans salonumuz, bilgisayar odamız ve birçok kullanım atölyemiz mevcut olacak. Yeni binamızda onaylanma sürecinde olan projelerimiz ile birlikte her sınıfımızda bilgisayar ve projektör olacak. Eksikliklerimiz konusunda Barış Belediye Başkanı sayın Hüseyin Doğan'dan büyük destek alıyoruz. Öğretmen arkadaşlarım ile hafta sonları bile okulumuz için çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız fiziki yapısı ve eğitim donanımı ile eğitim kalitemizi Nurhak ilçemizde ilk sıraya, çevre ilçelerimizde örnek olabilecek yerlere getirmektir. Okulumuzun yeni binaya taşınmasından ve öğrencilerimizin daha ferah bir ortamda eğitim almalarına imkan sağladıklarından dolayı Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza, Sayın Milli Eğitim Müdürümüze ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

http://www.elbistaninsesi.com/news_detail.php?id=12240

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

www.NURHAK.org

Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]