1
Okul müdüründen örnek davranış Bir 7/9/2010, 12:38

Nurhak Karaçar İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Külekci, okul bahçesinin kilit parke ve boyasını bizzat kendisi yaparak örnek bir davranış sergiledi.
Nurhak Karaçar İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Külekci, okul bahçesinin kilit parke ve boyasını bizzat kendisi yaparak örnek bir davranış sergiledi.
Eğitim ve öğretim için fiziki koşulların da önemli olduğunu söyleyen Külekci, “400 metrekarelik okul bahçesini 2 işçiyle beraber 5 günde kilit parkeyle döşedik. Okulun tüm boya ve badanasını yaptım. Öğrencilerimizin daha hijyenik ve rahat bir ortamda eğitim görmeleri için fiziki koşulların iyileştirilmesi önemli bir unsurdur” dedi.
2 ay önce Karaçar İlköğretim Okulu'na atanan Külekci, 16 yıldır Milli Eğitim camiasında görev yapıyor. Milli Eğitim camiasına girmeden evvel inşaat işlerinde çok çalıştığını ve bu nedenle inşaat işlerinde deneyimli olduğunu ifade eden Müdürü Külekçi, 'eğitime hizmet en büyük madalya' olduğuna vurgu yaptı.
Külekci, maddi katkılarından dolayı Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş'a ve manevi katkılarından dolayı da İlçe Milli Eğitim Müdürü Müslüm Ayaz'a teşekkür ederek, bundan sonra da okullarının her türlü problemi ile yakından ilgileneceğini sözlerine ekledi.
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: