1
Nurhak Eğitim-Sen'den Dayanışma Gecesi Bir 15/6/2010, 00:51

Nurhak'da yeni açılan Eğitim-Sen Temsilciliği 13 Haziran akşamı düzenlediği dayanışma yemeği ile Nurhak halkı ile bir araya geldi.
Eğitim-Sen temsilcisi Ali Orak katılımcılara yaptığı konuşma, “Biz Nurhak'da bir ilki gerçekleştirdik. Nurhak da demokrasi ve emek cephesinden sesimizi yükseltecek, bizi daha örgütlü bir hale getirecek olan sendikamızı kurduk” dedi. Eğitim-Sen'in fiili mücadele ile kurulduğunu ve bugünlere geldiğini belirten Orak, “Bugüne kadar sendikamız alanlarda, 1 Mayıs'lar da, 8 Martlar da sesini duyurmuştur. Biz de Nurhak'ta bundan böyle örgütlü bir güç olan sendikamızla sesimizi haykıracağız. Geçmişten aldığımız meşru mücadele hattını bir hak alma mevzisine dönüştüreceğiz” diye konuştu.
Maraş Şube Başkanı Hüseyin Kolaman da bir konuşma yaptı. Kolaman; “ülkemiz de son derece bir sıcak gündem hakim, özellikle daha da artarak devam eden imha ve inkar politikası, diğer tarafta AKP hükümetinin kendine göre şekil vermeye çalıştığı Anayasa paketi ve bir başka sorun da ezilen kesimleri bir daha ezmek için, kazanılmış haklarını yok etmeye, bizleri yoksulluğa sefalete götüren insanca yaşam standartlarını hiçe sayan politikaları var. Biz, Eğitim emekçileri olarak böyle siyaset yapan hükümete sesleniyoruz: sesimizi siz duyana kadar yükselteceğiz” şeklinde konuştu.
Etkinliğe, Nurhak Belediye başkanı, ESP İlçe başkanı, Elbistan Eğitim-Sen Şube başkanı, Pazarcık Eğitim-Sen temsilcisi ve EMEP temsilcisi katıldı. Etkinlik, şiir ve müzik dinletisi, çekilen halayla sona erdi.

Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: