NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Nurhak'ta 1 Mayıs Coşkusu 5 5 1

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Nurhak'ta 1 Mayıs Coşkusu
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1(ala) Nurhak'ta 1 Mayıs Coşkusu Bir 2/5/2010, 23:31

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA

İşçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs, Nurhak'ta da coşkuyla kutlandı. Eğitim-Sen ve Ezilenlerin Sosyalist Partisi kısa bir yürüyüşün ardından basın açıklaması yaptı.
1 Mayıs, uzun bir aradan sonra Nurhak'ta da kutlandı. Eğitim-Sen Nurhak Şubesi ve Ezilenlerin Sosyalist Partisi'nin düzenlediği 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamasında, iş, barış, özgürlük talebi öne çıktı.
Nurhak Belediyesi önünde yapılan kutlamada kurumlar adına Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Orak basın metnini okudu. Orak, "Emeğiyle geçinen işçiler, emekçiler, yüreği emekten ve özgürlükten yana atan tüm Nurhak halkı, 1 Mayıs'ınız kutlu olsun" diyerek başladı konuşmasına.

Orak, "Bu ülkede halen halkımız örgütlü değildir. İşçi, memur, kadrolu, kadrosuz, sigortalı, sigortasız, 4/B'li, 4/C'li diyerek işçi sınıfı paramparça edilmeye çalışılmakta" dedi.

Yoksullaşmanın, savaşların, sömürünün devam ettiğini belirten Orak, şunları söyledi: "1 Mayıs her defasında daha da büyüyerek kutlanmaya devam ediyor. Özgürlük ve mücadelenin sönmeyen ateşi, bugün burada uzun bir aradan sonra ilçemizde de sokakta kutlanmaya başlanmıştır.

Sermayenin saldırıları karşısında verilen emek mücadelesinin kazanımlarını daha da arttırabilmek için bu yıl sokakları daha güçlü kuşatmalıyız."
Kutlama "İş, barış, özgürlük", "Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın sosyalizm", "4/C iptal edilsin", "Gençlik gelecek, gelecek sosyalizm" sloganları ile son buldu.

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

2(ala) Geri: Nurhak'ta 1 Mayıs Coşkusu Bir 2/5/2010, 23:32

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
hamdi senin gibi faşistleri barındırdığına göre sosyalistleri bağrından ayırmaz Nurhak

www.NURHAK.org

3(ala) Geri: Nurhak'ta 1 Mayıs Coşkusu Bir 3/5/2010, 00:13

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
selam size nurhak,emekcileri 1 mayis emeyin bayrami hepinize kutlu olsun yillar sonra böylesi güzeligi nurhak,da görmek tarifsiz bir sevinc .iste taksim iste nurhak.yozlamanin hat safhada oldugu bu dönemde ,umudu büyüten sosyalist lere,emekcilere san,olsun .yasasin 1 mayis yasasin özgürlük?

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

4(ala) Geri: Nurhak'ta 1 Mayıs Coşkusu Bir 3/5/2010, 16:44

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
derdo kimsin nesin tanımıyorum.zannerim sen de beni tanımıyorsun.benim ömrü faşizmle ve komünizmle mücadele ile geçti.her zaman bu sömürü düzenlerinin karşısında oldum.ben demokratik cumhuriyeti savunuyorum.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

5(ala) Geri: Nurhak'ta 1 Mayıs Coşkusu Bir 3/5/2010, 20:30

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
hamdi seni banlamamam için bana bir neden söyle yoksa yedi sülalen bu siteye giremez

www.NURHAK.org

6(ala) Geri: Nurhak'ta 1 Mayıs Coşkusu Bir 5/5/2010, 17:40

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
derdo bu site özgürlüğü savunan bir site.kuruluş amacı da bu.ben burada özgürce görüşlerimi aktarıyorum.kimseye hakaret etmiyorum,kimseye kırıcı davranmıyorum.ama sen tanımadığın bir kimseye faşist diyebiliyorsun.senin bu yaptığın bir iftiradır derdo.lütfen kimse hakkında peşin hükümlü olma.yaşın daha çok genç.bizim için vazgeçilmezlerin başında insanın özgürce düşüncesini açıklayabilme özgürlüğü gelir.beni banlayabilirsin ama özgür düşüncemi açıklamamı hiçbir zaman banlayamazsın.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

7(ala) Geri: Nurhak'ta 1 Mayıs Coşkusu Bir 8/5/2010, 15:30

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
nurhak ta boyle bir ilkin olmasi bizleri cok mutu etti umariz bundan sonra daha basarili calismalarda daha nice bir mayislarda omuz omuza olunur

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]