NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
SİTE SAHİBİ
SİTE SAHİBİ

Nurhak ilçesinde terör örgütü mensupları ile askerler arasında yaşanan sıcak temas sonrası biri ölü iki kişinin yakalandığı operasyonu genişleterek sürdüren Jandarma, bölgede yaşayan 5 kişiyi terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık suçlamasıyla gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre, Nurhak ilçesi kırsalında yaşanan olayda 4 kişi olarak tespit edilen ve iki kişinin kaçtığı, biri ölü diğeri sağ olmak üzere iki kişinin yakalandığı olayın yankıları sürüyor. Bölgede arama tarama faaliyetlerini sürdüren ekipler, Nurhak kırsalında yaşayan yasa dışı terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler savcılıktaki sorgularının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
terör örgütünü ve yardım, yataklık yataklık yapanları kınıyorum.

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz

Anahtar Kelime | Tags:
---------------------------------------------------
Konu Ismi: Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı|| Anahtar Kelime Bot Sürüm: 4.3.1 |
Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Full Indir, Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Full Dinle, Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Full Izle ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Download ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Yükle ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Free Download ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı ne demek ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı nasil oluyor ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındıücretsiz indir ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı fragmani, Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Film, Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Müzik ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı mp3, Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Videolari ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Resimleri, Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Dizileri, Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Sorun ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı hatasi ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındıCözüm nedir, Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı ne demek ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı nasil ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Programm ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Kurulum ,Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Yardim Nurhak Kırsalında Yardım ve yataklık iddiası ile 4 kişi gözaltına alındı Kim

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

Admin İletişim