1
Nurhak'ta ESP tanıtım toplantısı yapıldı Bir 27/2/2010, 05:26

Çalışmalarına 7 Kasım 2009'da yayımladığı deklarasyonla start veren ESP Girişimi, kuruluş dilekçesini 28 Ocak günü bakanlığa vererek tanıtım çalışmalarına başladı. Ezilenlerin Sosyalist Partisi, parti tanıtım toplantılarını sürdürüyor. Nurhak ESP adına konuşma yapan Ayşe Karaca, açlığın, yoksulluğun zulmün kol gezdiği şu günler de halkın yanın da olan, halkla politika yapmayı kendine referans alan ESP ile yolumuza daha güçlü devam edeceklerini belirtti. Karaca, ESP`nin aynı zaman da bir kadın partisi olduğunu söyleyerek tüm kadınları ESP safların da örgütlenmeye çağırdı. Malatya ESP sözcüsü Ayhan Yener de tanıtım toplantısında söz aldı. Yener, “ESP sosyalizmi inşa etmek için vardır, ESP umudun ve özgürlüğün partisidir, ESP, işçilerin, gençlerin, kadınların, aydınların tüm ezilen kesimlerin partisidir” dedi. ESP'nin tüm düzen partilerine alternatif olduğunu dile getiren Yener halkın en temel taleplerini yerine getiremeyen partilerin tarihin çöplüğüne atılması gerektiğini söyledi. Etkinlik şiir ve müzik dinletisiyle son buldu.
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: