NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN

İlçemiz Nurhak'ta, ilköğretim 3. sınıf öğrencisi A.H. A tipi H1N1 gribinden yaşamını yitirdi.

Anne karnında iken karaciğer kanserine yakalanan babası A.H'yi kaybeden ve babasının adını yaşatması için "Aliye" adı verilen 9 yaşındaki A.H, rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerin ardından domuz gribi teşhisiyle sevk edildiği Gaziantep'te tedavi gören A.H, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Engelli olduğu için Elbistan'da özel bir rehabilitasyon ve eğitim merkezinde eğitim alan, İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi A.H'nin cenazesi, Gaziantep Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden, ilçemiz Nurhak'a sevk edilerek, gözyaşları arasında toprağa verildi.

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
küçük yavrumuza allah rahmet etsin.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
annesine bas sagligi ve sabir diliyorum

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz

Anahtar Kelime | Tags:
---------------------------------------------------
Konu Ismi: Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü|| Anahtar Kelime Bot Sürüm: 4.3.1 |
Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Full Indir, Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Full Dinle, Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Full Izle ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Download ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Yükle ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Free Download ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü ne demek ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü nasil oluyor ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldüücretsiz indir ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü fragmani, Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Film, Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Müzik ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü mp3, Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Videolari ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Resimleri, Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Dizileri, Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Sorun ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü hatasi ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldüCözüm nedir, Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü ne demek ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü nasil ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Programm ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Kurulum ,Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Yardim Nurhak'ta 9 yaşındaki kız çocuğu H1N1 den öldü Kim

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

Admin İletişim