NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
5.Kültür Şenlikleri Eksikliklerine Rağmen Büyüledi...
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN

Bu yıl resmi olarak beşincisi düzenlenen Nurhak Kültür Şenliklerine yaklaşık olarak 7 ila 10 bin kişi katıldı. Nurhak Kültür şenlikleri her yıl olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutlandı. Nurhak Markası gelen sanatçılarımızın vurgulamalarıyla gene ön plandaydı...

Hava-i Fişek Kazası Ucuz Atlatıldı
Bun yıl ki şenliklerde hava-i fişek gösterisi ufak tefek eksikliklerine rağmen çok güzeldi ve büyük ilgi gördü, ancak yanlış yerleştirilen bir hava-i fişek az kalsın yaralanmaya sebep oluyordu. Hava-i fişek gösterisinin sonlarına doğru yanlış yerleştirildiğini sandığımız bir gösteri fişeği az kalsın o sırada görevli bulunan bir polis memuruna isabet ediyordu. Şenlik alanındaki binanın merdivenlerine çarpan hava-i fişek yürekleri ağızlara getirdi neyse ki herhangi bir yaralanma meydana gelmedi...

Nurhak Toplama Takımı Tiyatro Topluluğu Profesyonellere Taş Çıkarttı.
Çolak Hüseyin'in karpuz tarlası göstersiyle Nurhaklıların ve Nurhak Dostlarının karşısına çıkan Nurhak T.T.T.T. kuruluş öykülerini kısaca anlattıktan sonra gösterilerine geçti. Nurhak Portal olarak içinde bulunduğumuz siyasi koşullara karşı politik bir eleştiri beklerdik ama "Karpuz Tarlası" yine de çok güzeldi...En azından karpuz tarlasını başka bir platformda beklerdik...

Bir Eleştiride SUNUCUYA!
Sunucu dostu (Aslan PALALI) rencide etmek istemeyiz lakin Türkiye'nin birçok ilinden daha fazla okur-yazar oranının olduğu markalaşmış bir ilçede suncunun yaptığı "GAFLAR" tepkiyle karşılandı...
"beş Nurhak şenliği kutlu olsun" diye defalarca aynı cümlelerle gelen tebrik mesajlarını okuması hem alay konusu oldu Erdal Akkaya sahneden indiği sırada Sabahat'i sahneye çıkarmam demesi Erdal Akkaya gibi bu toprakların yetiştirdiği en büyük üstadlardan birini rencide edecek
tarzda olduğunda izleyenlerin tepkisine yol açtı...
Değerli Sunucumuzu Gelecek yılki şenliklerde açıkcası görmek istiyoruz lakin imla kurallarına asagari oranda dikkat etmesi gerektiğini de düşünüyoruz...
Ve Büyük Ozan Erdal AKKAYA'dan Nurhak Halkı Olarak özür diliyoruz...
Nurhak Portal ailesi olarak sunucumuzun heyecanına veriyoruz ama diksiyon eğitimi alması gerektiğininde altını çiziyoruz...

Başkan Av. Ahmet AKKUŞ Şenliğe Katılanları Duygulandırdı...
Mahalli ve gurbetçi sanatçıların sahne aldığı program akışı sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel programın açılışını Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş yaptı. Binlerce davetliyi ve gönül dostunu şenliklerinde görmekten, türkü tadında güzellik ve coşku yaşamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Başkan Akkuş şunları söyledi:
“365 günde bir defa da olsa sizleri doğduğumuz, büyüdüğümüz, yaşadığımız ve öldükten sonra gömüleceğimiz bu topraklarda, Nurhak’ta buluşturalım istedik. Dostluğun, kardeşliğin ve barışın meşalesini Nurhak’ta yakalım istedik. Öfkeyi bulutlara yazalım, essin rüzgâr dağılsın diye; kini, nefret, kar üstüne yazalım güneş vursun eritsin diye; sevgiyi çocukların yüreğine yazalım, onlarla atılıp onlarla büyüsün diye tüm düşüncelerimizi halaylar çekilerek yaşansını istedik.

Bizleri yalnız bırakmayan türkü dostları Sabahat Akkiraz, Dertli Divani-Mustafa Kılçık Ali Ekber Eren, Erdal Akaya, Fatma Şahin ve Ozan Efkari ile tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Nurhak’ın Türkiye’ye tanıtılmasına ve kültür paylaşımına katkı sağlayan, İstanbul’da yapılan grup ve Antalya’da yapılan Türkiye Finallerinde ilçemize ödüllerle gelen Nurhak Kaymakamlığı Türk Halk Oyunları Topluluğuna yani Nurhak Kardelenlerine, Elbistan’da yapılan futbol turnuvasında şampiyon olan gençlerimize, Nurhak Semah Ekibimize, Nurhak’a hizmetlerinden dolayı Vali Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık’a, desteklerinden dolayı Nurhak Kaymakamı Serdar Kartal’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ve aramızdan ayrılan Halk Ozanımız Feyzullah Çınar’ı saygıyla anıyorum.”

Özbolat ,Kırbıyık, Geçmez ve Kartal'dan Önemli Mesajlar....
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat’ta yaptığı konuşmada Nurhak’ta olmaktan, kendisini Nurhaklı gibi hissetmekten büyük bir onur duyduğunu söyledi.
Kırbıyık konuşmasında Nurhak’ta büyük bir zevk ve mutluluk içerisinde görev yaptığını ve Kahramanmaraş Vali Yardımcısı olarak hizmet verdiği dönemde gönül bağının kopmadığını ifade etti.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Başkanı Ercan Geçmez’de yaptığı konuşmasında Alevilerin yaşadığı sorunlara değinerek, çözümü noktasın beklentilerinin gerçekleşmesini istedi.

Kaymakam Kartal konuşmasında şu sözlere yer verdi:
Özünde Anadolu inanç sistemi tektir ve şeyi anlatır. Kimi yerde İmam Yesevi’dir, kimi yerde Maturiki. Kimi yerde Mevlana’dır Kimi yerde Yunus Emre. Kimi yerde Hacı Bayram Veli’dir kimi yerde Hacı Bektaş Veli. Fakat bu inanç kandillerimizin ışığı hep aynı yönü gösterir.

Namaz kılmak, Cem yapmak veya Mevlevihanelerde semah dönmek bizi birbirimizden ayrıştırmaz, bilakis kültürümüzün, medeniyetimizin ve toplumsal toleransımızın ne kadar yüksek ve ne kadar derin olduğunu gösterir. Bu hoşgörü kültürüne rağmen kışkırtıcılar ve tahrikçiler geçmişte olduğu gibi günümüzde de var olmaya devam edecektir. Kapalı toplum ve kültürlerde dışarıya açılmanın ve kaynaşmanın önündeki en büyük engel toplumun bu kapalı özelliğinden nemalananın ve geleceklerini mevcut statükonun devamında ve toplumu kutuplaştırmanın kendilerine sağlayacağı faydalarda uman odaklardır.

Büyük milletimiz bir yol ayrımındadır. Bahsettiğimiz grupların kışkırtmaları ve yönlendirmeleri sonucu geçmişte bazı menfur olaylar gelişmiştir. Fakat halkımız kendisini yönlendirmeye ve kutuplaştırmaya çalışan bu gruplara eskisi gibi değer vermemektedir. Toplumsal kaynaşmanın önündeki engeller birer birer kalkmaktadır.” Kaymakam Serdar Kartal’ın binlerce katılımcı tarafından alkışlarla karşılık gördü.

Konuşmaların Ardından Hazırlanan Program Davetlilere Sunuldu.
Nurhak Kaymakamlığı Türk Halk Oyunları Topluluğu, Türkiye Finallerinde çifte ödülle dönmesinin ardından kendi memleketlerinde 7 ila 10 bin kişinin huzuruna alkışlarla çıktı. Nurhak Semah Ekibi ve Toplama Tiyatro Ekibi gösterileri ile alkış yağmuruna tutuldular. Daha sonra Türkülerin Anası yakıştırması yapılan Sebahat Akkiraz, Ali Ekber Eren, Erdal Akaya, Mustafa Kılçık-Dertli Divani ( Hasbihal Toplulugu), Fatma Şahin, Ozan Efkari ve Metin Yıldız türkü ve deyişleri ile binlerce Nurhaklı ve davetlilere müzik ziyafeti çektiler.

Ozan Efkari Buğulu Sesiyle Dinleyenleri Büyüledi...
Yöremiz Sanatçılarından ozan Efkari buğulu sesiyle dinleyenleri kendinden geçirdi...Seslendirdiği deyiş ve türkülerle Nurhak Halkı üzerinde olumlu bir izlenim bıraktı ,kendilerini gelecek yılki şenliklerimizde görmek umuduyla...

Dertli Divani Gelecek yılki Festivale Işık Tuttu...
Nurhak Halkıyla her platformda içli dışlı olan Değerli büyüğümüz Veli Baba (Dertli Divani) Şenlik organizatörlerine adeta ders verdi.
Barış Beledesin de düzenlenen şenliklere dikkat çeken Dertli Divani Beyaz Bulut Festivalinin ilk olmasına rağmen Alevi Toplumunun ileri gelenlerinin ve özellikle Nurhak Markasını dünyaya Tanıtan Nurhak Dostu insanların şenliklere icabet etmesi Şenliklerde sadece türküyle sazla vakit harcanmaması Nurhak'ı var eden değerlerinde paylaşılması gerektiği konusunda telkinlerde bulunan Veli Baba (Dertli Divani ) ve Hasbihal Topluluğu (Mustafa Kılçık) söyledikleri ezgilerle yürekleri titretti...

Fatma Şahin Büyüledi...
4. Kültür Şenliklerine de teşrif eden Fatma ŞAHİN söyledikleri türkülerle ve Arguvan Havalarıyla şenliklere iştirak eden Canları büyüledi...
"Leylo leylo" türküsünü seslendirdiği sırada türküyü dinleyen hemen herkes mırıldanarakta olsa eşlik etti...
'O'nun Adı Sabahat AKKİRAZ...
Değerli sanatçımız Erdal AKKAYA'dan sonra sahne alan Türkü Bacı Sabahat AKKİRAZ Nurhak halkını kendinden geçirdi; sesi, nezaketi, sempatik uslubuyla konseri izleyenlerin adeta hayat damarlarına yenilerini ekledi...
Şüpheisiz Sabahat AKKİRAZ gecenin yıldızıydı...Değerli büyüğümüz Mahzuniden seselendirdiği ezgilere eşlik eden çoğu Nurhaklı gözyaşlarına engel olamadı...

Erdal AKKAYA Başkaydı...
Hasretimizin Dostu büyük ozan şelpe ustası Erdal AKKAYA söylediği DEYİŞ ve EZGİLERLE yüreklerimizi dağladı... Davut Sulari'nin Nefesleriyle sessiz sedasız şenliğe iştirak edenlerin büyük beğenisini toplayan Akkaya "sazıyla resmen konuştu"...( Dinleti sırasında kulağımıza gelen bir söz)
Evet sazıyla resmen konuşan Erdal AKKAYA sunucunun gaflarına rağmen Zerafeti , nezaketiyle Nurhak Dağları'nın bağrında Nurhak Dağları'nın bağrındaki insanların büyük beğenisini kazandı...
6. Nurhak Kültür şenliklerine iştiraklerini beklediğimiz AKKAYA'ya müzik hayatında başarılar diliyoruz...

Hacı Bektaş- Veli Anadolu Kültür Vakfı - Nurhak Şubesi Kültür Şenliğinin kendisiydi...
Nurhak'lı Hasan Gül canın başkanlığını sürdürdüğü Nurhak Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Şubesi Nurhak Kültürünü iştirakçilere en iyi şekilde tanıtan katılımcılardandı...Nurhak'a has olan yanıç ,kömbe, içli küyte(Köfte) vb benzeri yöresel tatların tanıtımını yapan H.B.V.A.K.V Nurhak Şubesi şüphesiz geçmişin ışığını geleceğe taşıyor ve taşıyacak nitelikte...

Ali EKBER EREN'E Hava Muhalefeti...
Etkinliğin en beğenilen ve en çok beklenilen seslerinden Ali EKBER EREN hava muhalefeti nedeniyle yaklaşık olarak 3-4 bin kişiye dinleti sundu...
Nurhak Markasını sık sık vurgulayan Büyük Ozan bu yılki etkinliklerden biraz buruk ayrıldı...
Gece Saat 01:00'a kadar kendisin beğeniyle takip eden Nurhak Portal Ekibi gelecek yılki etkinliklerde de büyük ozan Ali EKBER EREN'i ilgiyle takip edecektir... Nurhak Halkı adına ÖZÜR ve TEŞEKKÜRLERİMİZİ iletmeyi bir borç biliriz... Yüreğine sağlık usta...
RESİMLERİ GÖRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

En son babako tarafından 8/8/2009, 13:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
Birincisi gecenin en iyisi ALİ EKBER EREN di...Türkü bacı Sabahat akkiraz söylemiş olduğu parçaları hep yarıda kesti.. İkincisi Sayın dertli divani etkinliğin kültüre uygun olmadığını söylemeye çalışmış.. madem ki öyle sayın dertli divani bir kaç gün önceden gelip hazırlıklara yardımcı olsun neyin nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgi versin.. dışarıdan öyle afra tafra yaparak bu iş yürümüyor.

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
bu arada şenlikten sonra halkın verdiği tepki şu oldu... Dertli divani herkesi uyuttu parçaları söylerken onun yerine mustafa kılçık sahneye çıksaydı yanlız başına o daha güzel olurdu diyorlar....

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
orada olmayi cok isterdim ama olmadi napalim umariz seneye geliriz

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
anlaşılan etkinlik pek iyi geçmemiş, dertli divani dede nurhakkı sever elinde geleni yapar, ama durum nedir bilmiyorum olmadığım için.

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
valla benim kanaatim asenlikler cok güzeldi ancak bukadar olur sunucumuz hariç, sinevizyonu hava-i fişegi şusu busu güzeldi, sanatcılar da herbiri birbirinden kaliteli insanlardı

www.NURHAK.org

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
Babako dostum,

''Aslan Palalı'yı bir daha görmek istemiyoruz'' demişsin, iyi güzel de,Nurhak Şenliğini sunabilecek başka insan yok Nurhak'ta. İki kelimeyi bir araya getirebilecek bir sunucu varsa, hodri meydan....
En azından diğerleri gibi söyleyeceklerini yazmıyor, her şey doğaçlama...
Hataları tabiiki olacak..hatasız kul olmaz..
Yerden yere vurup sonrada heycanına veriyoruz demen ne kadar doğru?

Bir daha ki sefere sunucu olarak seni görmek isteriz canım kardeşim.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
babako hemde 4/4lük yapar o zaman nasip olursa bende nurhakta sahneye çıkar deyiş okurum.

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
Zele demiş ki:Babako dostum,

''Aslan Palalı'yı bir daha görmek istemiyoruz'' demişsin, iyi güzel de,Nurhak Şenliğini sunabilecek başka insan yok Nurhak'ta. İki kelimeyi bir araya getirebilecek bir sunucu varsa, hodri meydan....
En azından diğerleri gibi söyleyeceklerini yazmıyor, her şey doğaçlama...
Hataları tabiiki olacak..hatasız kul olmaz..
Yerden yere vurup sonrada heycanına veriyoruz demen ne kadar doğru?

Bir daha ki sefere sunucu olarak seni görmek isteriz canım kardeşim.

canım kardeşim benim kesinlikle şahsına olan kişisel bir kastim yok doğrudur belki alternatifi yoktur ama 15 bine yakın kişinin izlediği bir şenlikte de en azından imla kurallarına dikkat edilebilirdi
elbette eleştirlierimiz yapıcı olmalı kırıcı olmamalı o ibareden katımı dikkat etmişsen düzeltmiştim ama gözden kacırdığımızda elbette olacaktır kul beşerdir şaşar uyarın için teşekkür ederim ...
kırıcı olduysam da özürdilerim...
Not : O ibareyi çıkarıyorum...

www.NURHAK.org

En son babako tarafından 10/8/2009, 12:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
babako çok olgun bir gençsiniz sizi kutluyorum.sizin çok güzel sunuculuk yapacağınıza inanıyorum.şenlik hayırlı olsun.selam ve sevgiler.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
Babako kardes,senin begenmedigin sunucu(Aslan PALALI)Adiyaman'dan Nurhak adina biseyler yapmak için sizlerin ricasiyla geliyo.ve isinide birakip geliyo,ama sen ve senin gibiler bunu gormezden geliyo.Mademki Nurhak'in okur yazar orani fazla ne diye Adiyaman'dan sunucu geliyo?varsa oyle kabiliyetli insan çiksin oraya sunsun.Oinsan tam bir Nurhak sevdalisidir onun bir ayagi Adiyamanda ama herseyide Nurhak'ta.Orda Erdal Akkaya'ya yapilmis herhangi birsey yokki o senin kuruntun,kendini Dogan Haber Ajansi muhabiri zannettin galiba sitenin reytinginimi yukseltmeye çalisiyosun sanatçilardan ozurdileyerek?sunuda unutma diksiyon dersini o insan size verir ustaca,hepiniz bir araya gelseniz bir Aslan PALALI etmezsiniz.sitenin kurucusu(sahibi)olarak yakismayan agir elestirilerine bende boyle elestiriler yapiyorum.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
agitcan, aslan abinin yaptıklarına nurhak için yaptıklarına birşey diyemeyiz.. ama sunuculuk konusunda bence de başarısız sayılırdı...şahsi olarak kendisi çok değerli bir insan ona diyecek sözüm yok....

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
agitcan demiş ki:Babako kardes,senin begenmedigin sunucu(Aslan PALALI)Adiyaman'dan Nurhak adina biseyler yapmak için sizlerin ricasiyla geliyo.ve isinide birakip geliyo,ama sen ve senin gibiler bunu gormezden geliyo.Mademki Nurhak'in okur yazar orani fazla ne diye Adiyaman'dan sunucu geliyo?varsa oyle kabiliyetli insan çiksin oraya sunsun.Oinsan tam bir Nurhak sevdalisidir onun bir ayagi Adiyamanda ama herseyide Nurhak'ta.Orda Erdal Akkaya'ya yapilmis herhangi birsey yokki o senin kuruntun,kendini Dogan Haber Ajansi muhabiri zannettin galiba sitenin reytinginimi yukseltmeye çalisiyosun sanatçilardan ozurdileyerek?sunuda unutma diksiyon dersini o insan size verir ustaca,hepiniz bir araya gelseniz bir Aslan PALALI etmezsiniz.sitenin kurucusu(sahibi)olarak yakismayan agir elestirilerine bende boyle elestiriler yapiyorum.

Aslan Palalı Denen Zat-ı tanımam Nurhakın devinimi için bir çivi çaktığınıda görmedik yarabbi şükür , eğer öyle bir bişey olsaydı elbette il genel meclis üyesi aday adayının adayı kilmicisinin köroğlu olduğunda mutlaka bu adam şunu yaptı Nurhak için derlerdi.... Sizi de tanımıyorum elbette söyleyecek sözüm sizede vardır, bu siteyi kurduğumdan bahsetmişsizniz yaklşık cebimden harcadığım para bu site için 400 dolar Türk Lirası hesabınız yoksa onu da çevireyim tamı tamamına 600 milyon yapıyor iki yılda... Şimdi demek oluyor ki sayın Aslan PALALI'nın ücret alıp almadığını bilmiyorum ama en azından yediği yemeğin vede içtiği suyun belediyeden ısmarlanığını biliyorum, bu durumda ücret almamış olsa bile sunuculuğu karşılıksız yapamamış oluyor ,işin ilginci pervasızca saldırdığın ben bir tek lira karşılık almadan bir tek kuruş kazanmadan afedersiniz it gibi gecemi gündüzüme katıp her türlü teknik sorun - çözüm ne haltsa işte sitenin her bölümüyle tek tek ilgilenirken Nurhak Esanafları ücretsiz reklam hizmeti alıyorken, sizin yersiz mesnetsiz anlamsız eleştirinizi haketmiş olduğumu sanmıyorum... Elbette biz memleketimizde iyi olan kötü olan herşeyi eleştiririz ve gariptir ki siz "BİR'İ" ötekileştirirsiniz eleştiriye tahamülsüzsünüz , ve bu arada GÖBELEKTEKİ mesajlarınızıda ilgiyle takip ediyorum ama bilmem farkettiniz mi Göbelek Dizayn Olarak nekadar çok benziyor demi nurhak portala. Yakışık almayan ithamlarda bulunuyorsunuz biz insanları öteki yaparak kıyaslamayız öteki diye birşey bizde asla olmamıştır, ama nacizane fikrimi sorarsanız hiç beğenmediğiniz Hamdi KARAÇAYIR bile sizlerden daha yararlı hizmetlerde bulunmuştur Nurhak'a ve Aslan PALALI'dan... Ve bu sitede Doğan Haber Ajansını çağrıştırcak herhangi bir materyal bulursanız , bu siteyi tamamen hemen kapatacağım ispatladığınız an ... Kartelcilerle bizleri kıyas bahsi bile etmeyiniz...

www.NURHAK.org

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
sizi sonuna kadar destekliyorum babako kardeşim.siz doğru bildiğiniz yolda devam ediniz.biz seni tanıyoruz.yapmış olduğunuz fedakarlıkları da biliyoruz.selamlar.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
Babako oncelikle senin yaptigin seyleri on plana çikararak Nurhak için biseyler yaptigini ispat edemezsin.ha babanin hayrina yapiyosun madem bunlari eyvallah,siteyi açarkende bana sormadin sen hesabini yapmisindirda girmisindir bu ise,gobelektede ne yazmissam edepsiz yolla bana,siz anca kendiniz yaptiginiz olumlu seyleri on plana çikarirsiniz ama Aslan palalinin yaptigi size ters gelir,bende dogal hakkim olarak senin elestirini yanlis buldum ve elestirdim sen neden bunu kaldiramiyorsun.Hamdi gibi bir fasistlede iyi geçindigine gore sende meyillisin.ve az çokta farkettik bunu,kardesin daha dune kadar devlete yalvariyordu isimi kapatiyorlar diye,bizler devleti dize getirmeye çalisirken sizlerde(devletin çapulculari olarak)onlarin ayagina dusuyorsunuz.Dogan haber ajansinda zannediyosun kendini çunku bayagi abartiyosun olaylari,biraz uykuyada zaman ayir.Merak etme turk parasi hesabimda en az seninki kadar var senin gibi okuyup memur olmasakta hayatin hesabini yapabiliyoruz.Orda sunuyu sen yapsaydin suya para verirdin umarim babako.seneye umudumuz sensin unutma,sen olmadan o geceler olmaz Wink sizde devletin usagi oldugunuz için dusunce gençliginin haberlerini gormedik daha,surekli Ahmet AKKUS'a yer verdiginiz için.bunlarda benim dusuncelerim(nacizane fikrim)

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
Makbuldür

Faydası olmayan bahardan yazdan
Yüce dağbaşının kışı makbuldür
Cahilin ettiği sohbetten sözden
Alimin hayali düşü makbuldür

Lokma yeme muhannetin elinden
Kurtulaman sonra acı dilinden
Namertlerin kaymağından balından
Merdin kuru yavan aşı makbuldür

Hüdai konuşur bir ince dilden
Hal ehli olmayan bilir mi halden
Bilgisiz görgüsüz duygusuz kuldan
Ölülerin mezar taşı makbuldür

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
tartışmanıza bişey demeyecem.pek ilgim yok ama size bir şey diyimde biraz gülün Smile

bu hoca var ya bu hoca..gelmiş benim siteme '(göbeleğe) ağıtcanın kaç mesajı varsa hepsinin altına babako yu savunan cümleler kurmuş.. Smile adam her yerden çıkıyor..ama ben babako değilim.oraya giremeyeceksin hoca istediğin kadar cırmala...
ayrıca;
sunucu adamı tanımıyorum.sunumu fena değildi.evet ufak tefek eksiklikler ve boş konuşmalar olmuştu şenlikte.o arkadaştan daha iyi konuşabilen ve diksiyonu güzel olan insanlar olabilir nurhakta ama önemli olan bu medeni cesareti gösterip oraya çıkmaktır diye düşünüyorum.ama bu sunucu arkadaşın yanlışlıklarını göz ardı ettiğim anlamına gelmiyor.yani sert tartışmalara girmenizi yersiz buluyorum.bir birinize saldıracağınıza sitedeki nurhakın devrimcilerine dil uzatan ''sosyal faşist'' lere bir çift söz söyleyin! isteğim budur...

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör http://www.gobelek.forum.st

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
agitcan ben hayatım boyunca faşizmin komünizmin karsısında olmuş birisiyim.bana iftira atıyorsunuz.sizi nefretle kınıyorum.tanımadığınız sizin gibi düşünmeyen kişilere faşist damgasını vuruyorsun.agitcan seni müfteri ilan ediyorum.ben yarım asırdır insan hak ve özgürlüklerinin, demokrasinin ve atatürk cumhuriyetinin mücadelesini veriyorum.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]