1
ADALET ANLAYIŞIMIZ???(!) Bir 23/5/2009, 18:44
surgun kullanıcı adlı arkadaşımız tarafımdan 100 gün siteden uzaklaştırılmıştır.... site içerisinde tutumsuz davranışlarda bulunmuştur. daha öncede uyarılmasına rağmen yine aynı şeyleri yapmıştır.
DEMİŞ cemgil-nurhak arkadaşımız...savunmamamı geçeyim yoksa eleştiriyemi bilemedim doğrusu...
cemgil arkadaşım bir şey soracam.beni ne zaman uyardınız ?? sizi tanıyamadım ben...
tutumsuz derken cemgil ?? ne anlamda tutumsuz açıklık getirirmisin lütfen.bu sitede ''pislik'' kelimesi gerektiğinde m.kemal ede söylendi marksa da söylendi öcalanada söylendi ama bukadar ses getirmemişti.ama ben türkan ablaya pislik dedim diye olanlara bak yauuv..hatta direk demedim bile ''türkiye bir pislikten daha kurtuldu '' dedim.bakın vatanımı seven bir insanım ben pisliklerden kurtulduğunu düşünüyor ve seviniyorum.bundan daha doğal ne olabilirki.özgürlük anlayışımız bumu.ve bakınız o konuda bi sürü yazı astım oraya ''pislikten kurtuldu'' dedim ve bu deyimimi yazdığım astığım yazılarla destekledim.e buyrun sizde destekleyin kendi düşüncelerinizi.100 gün banlamanın ne alemi var değilmi sevgili cemgil ???
banım açıldı babako tarafından.bu sitenin iyiliğini senden çok düşündüğüm kesin.ne kadar emek verdiğinde ortada zaten.tanımıyorum seni o yüzden kişiliğin ve politika tarzın hakkın yorum yapmayacam ki insanların kişiliklerini yazı diliyle eleştirmekten nefret ederim.huyum değil...banım açıldı sitenin en yetkili admini tarafından çünkü haksız bir banlama idi.neyse dallandırıp budaklandırmanın bir anlamı yok.uzun süredir giremiyorum foruma neler neler değişmiş
tartışmamıza bakalım değilmi.beni banladığını sözcüklerin olduğu başlığa tartışmaya davet ediyorum sizi cemgil.yönetim panelinin dışında tartışma alanlarındada görmek isteriz sizi.sağlıcakla kalınıız
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: