NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
memur beyler lütfen peşimi birakin
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR

29 Mart yerel seçimlerinden yaklaşık olarak 1 hafta sonra Yeşil Kart işlemleri için gittiğim Nurhak İlçe Emniyet Amirliği'nde ben Yeşil Kart işlemleriyle ilgilenen memur beyle konuşurken ismini bilmediğim ama gördüğüm zaman tanıyabileceğim Polis Memuru benim yanıma geldi ; "Gel bakalım buraya...Sen bana bakıyordun seçim günü " dedi.. ben de kendisini tanıdığım bir polis memuruna benzettiğimi o yüzden baktığımı söyledim...
Ancak bahse konu Polis Memuru ve ismini bilmediğim fakat gördüğüm zaman tanıyabileceğim iki Polis Memuru daha benim koluma girerek Emniyet Amirliğinin alt katına indirdiler. İki Polis memuru beni kollarımdan tuttu ve diğer polis memuru da bana vurdu... Bende ; "Niçin bana vurdunuz? Suçum nedir? Gözaltına bile almadan bana bu şekilde davranmanız kanunlarımıza aykırıdır , siz ; her Emniyete gelen kişiye böylemi davranıyorsunuz ? Sizler burada devleti temsil ediyorsunuz bu hareketiniz hiç şık değil "dedim. Bana kötü muamelede bulunan memur beylerden şikayetçi olacağımı söyleyince ; diğer polis memuru da bana "Senin ailenin işi bura düşerse yapmazlar, Yeşil Kart’ınızı verdirmezler,senin peşini bırakmazlar seninle uğraşırlar,şikayetçi olsan bile hiçbir sonuç alamazsın üstünü kapatırız, şikayetçi olma " dediler. Bende ailemin ekonomik durumu iyi olmadığı ve korktuğum için şikayetçi olmaktan vazgeçtim. Ama memur beyler dedikleri gibi peşimi bırakmadılar ve 13.05.2009 tarihinde daha alalı bir hafta bile olmayan motosikletime Karaçar Mahallesi Gençlik Bilardo salonu önünde park halinde iken Trafik kontrolü olmadığı halde motosikleti ben kullanmadığım halde ki park halindeyken ruhsat sorup benim kullandığım iddiası ile el koyarak Nurhak İlçe Emniyet Amirliğine götürdüler ekte fotokopisini sunduğum 2009/10 Karar no'lu toplam 851 TL’lık cezayı tarafıma kestiler... Motosikleti ben kullanmadığım halde kesilen bu cezayı ödemeye razıyım ancak yeni işyeri açtığım için bu cezayı ödemem mümkün değil.
Devletime, kanunlarına, devletimin memurlarına her zaman saygılıyım ancak Devletimin memurlarının bu şekilde davranması hiç şık değil ben vergisini ödediğim devletime ve Devletimin ilçemdeki en üst düzey yetkilisi Sayın Kaymakamıma sonsuz güveniyorum…
Yukarıda belirttiğim hususlar hakkında gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

İsrafil DOĞAN
14.05.2009
Eskiköy Mahallesi Sıykıltaş Sokak No :8

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
iste tukiyee baska deniecek lafim yokkkkkkk

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
Kardes,polis denilen illetin baska bir halta yaradigini gordunuzmu?Nurhak'taki devrimci dusunen butun insanlarin uzerinde keyfi bir baski oldugunu hepimizde biliyoruz.Caydirma politikasi herzamanki teknikleri bunlar baskada bir halta yaramaz o insandan baska herseye benzeyen yiginlar.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
SİTE SAHİBİ
SİTE SAHİBİ
MEMUR BEYLERDE RİCAMIZ EURO STANDARTLARINA ULAŞSINLAR BURADKİ İNSANLIĞI ÖĞRENSİNLER

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
polisimiz güvencemizdir.suçsuz yere hiç kimseyi rahatsız etmezler.bu konuda mutlaka bir sıkıntı vardır.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
hiç sanmiyorum turkiyede istedikleri zaman birilerini goz altina alabiiyorlar polis ya aa yurt disinda hiççççççççççççççççççççççççççç oyle degil

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
hukuk devletin keyfi uygulama olmaz.polisimiz hukuka bağlıdır.ama suç işleyen kimselere karşı elbette görevini yapacaktır.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
çok iyi biliriz polisleri ne anlatiyosunnnnnnnnngorunen koy kilavuz istemez

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
muhbibkar demiş ki:hukuk devletin keyfi uygulama olmaz.polisimiz hukuka bağlıdır.ama suç işleyen kimselere karşı elbette görevini yapacaktır.

(Ne hukuk devleti ama.görüyoruz hukuk devletini.(örnek ergenekon soruşturması.örnek sosyalistlere uygulanan orantısız güç) onun için sen çok vır vır etmemeye bak!)

konuyu açan arkadaş cesaret gösterip açıkca buraya yaşadığın olayı koyduğun için teşekkür ediyorum ve samimi bir yazı olduğu ap açık ortada ki bu yukardaki yazı yaşanmamış yalan bir yazıda olsa doğru bir yazı konumuz bu olmalı zaten.bu ülkede ''orantısız güç'' kavramını kullanan polis, sorgulayan ve soru soran insanların önünü kapatan yine polis.ezilen ve sömürülen insanlara bir tekme daha atan yine polis.ve daha sayılamayacak bir çok kötü olayların altına imzasını atanda bu ülkenin sözde ''güvencesi'' olanlar...

olayın siyasi boyutuna geçmiyoruz daha siyasi boyuta geçsek daha neler neler çıkacak ortaya.şu an için toplumsal bir sorunla karşı karşıyayız.ne demeliki...söylenecek pek bir şey yok aslında.arkadaşın dediği gibi görünen köy kılavuz istemiyor.düşünsenize binlerce genç polis olmak istiyor şu anda yine binlerce genç polis kolejlerinde okuyor.polis saltanatı devam ediyor anlayacağınız.devlet baba çoğaltıp çoğaltıp üstümüze salıyor tabir yerindeyse.ne üzücü bunu düşünmek.bu durumda bile düzenin ve iktidarın dalkavukluğunu yapanlar (yukardaki şahsa ve onun gibileredir lafım) hala onları övmekten geri kalmıyorlar.öyle ya onların işi her yerde görülüyor.çünkü iyi biliyorlar yağlama yıkamayı, iyi biliyorlar yalakalık yapmayı.ne denilebilirki.yazıklar olsun...bir arkadaşım hep şöyle der böylesi sinir bozucu durumlarda : '' GELDE ANARŞİK OLMA...''

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör http://www.gobelek.forum.st

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
muhbibkar demişki hukuk devletin keyfi uygulama olmaz.polisimiz hukuka bağlıdır.ama suç işleyen kimselere karşı elbette görevini yapacaktır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Polis Her Yerde, Ama Adalet Hiç Bir Yerde...

Malesef Ülkemizin Gerçekleri bunlar...İsrafil arkadaşın yazısına kimse şaşırmamıştır sanırım...olağan şeyler.........her zaman duyduğumuz şeyler katliamlar,kayıplar, gözaltılar, işkenceler...

zulüm ve adaletsizlik, devletin mayasında var...bu yüzden her zaman, her yerde karşınıza çıkabilir....okulda derste sırada...

Onun için susmamak lazım...hak hukuk diyerek demokrat ayağına yatanlara rağmen

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
hamdi hoca, birazda gözlerini açıp gerçeği görsen, kıyametmi kopar, pes doğrusu.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
zele can nerelerdesin bir geliyorsun bir daha göremiyoruz.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
yusuf can hak ve özgürlük esastır.haksız yere kişi rahatsız ediliyorsa bunun elbette karşısındayız.haksızlık yapan kim olursa olsun.ben diyorum ki hukuk devletiyiz.hukuk devletinde bunların olmaması gerekir.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
:shock:herkeste sanarki burada herkes yanlis bir sen dogrusunnnnnnnnn hamdi hoca bak sennnn

www.NURHAK.org

En son ezo tarafından 18/5/2009, 00:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
hukuk devleti falan değiliz...demokrat da değiliz..
öyle olsaydı, ne engin çeberler, birtan altunbaşlar, hasan ocaklar, öldürülürdü
ne hrant dinkler, ne de uğur mumcular......
ne de bunları yapan piskopatların suçları ört bas edilirdi, pohpohlanmazlardı.

biz faşist bir devletiz.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
yanılıyorsunuz zele can.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
saramadsah demiş ki:yanılıyorsunuz zele can.

neden?

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
bende katılıyorum arkadaşlara ülkemiz bir hukuk devleti değildir. hukuk devleti olmadığı içinde demokratik bir devlet hiç hiç değildir....

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]