NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
İlk kez 2007 yılı Haziran ayında Google Video’da yayınlandı. Yayınlanır yayınlanmaz günde 70 bin,ayda yaklaşık 2 Milyon izleyenle internet üzerinde en çok izlenen ve toplamda en çok indirilen film oldu. 15 Mart 2008’de dünya genelinde gösterim günü ilan edildi ve 1800 noktada özel gösterimler düzenlendi. Aynı gün Türkiye’de Boğaziçi Üniversitesi’nde ve Atlas Pasajı Nefes Cafe’de gösterildi. IMDB’de 8.8 puan aldı. Film din, para, ve korku üçgeni içerisinde kıstırılan toplumların nasıl yönlendirildiğini ve büyük planın tekno-totaliter bir Dünya Devleti kurmak olduğunu ileri sürüyor. Zeitgeist’de artık koplo teorisi sınıfından çıkmış ve herkesce doğru kabul edilen 11 Eylül Saldırılarının bizzat Amerika tarafından düzenlendiğini, kredi sistemini, savaş ekonomisini, merkez bankası ve Federal Reserve tarafından nasıl köle bir toplum yaratıldığını anlatıyor...

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
Cok tesekkür ederim babako kardesim bu videoyu paylastigin için. Gerçekten izlemeye deger, herkese tavsiye ederim. Smile

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz

Anahtar Kelime | Tags:
---------------------------------------------------
Konu Ismi: Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı|| Anahtar Kelime Bot Sürüm: 4.3.1 |
Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Full Indir, Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Full Dinle, Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Full Izle ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Download ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Yükle ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Free Download ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı ne demek ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı nasil oluyor ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazıücretsiz indir ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı fragmani, Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Film, Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Müzik ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı mp3, Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Videolari ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Resimleri, Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Dizileri, Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Sorun ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı hatasi ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi AçmazıCözüm nedir, Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı ne demek ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı nasil ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Programm ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Kurulum ,Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Yardim Zeitgeist/ Addendum Din, ABD, 11 Eylül, Dünya Ekonomisi Açmazı Kim

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

Admin İletişim