NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN

1973 yılında Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde doğdum. İlkokulu Karaçar Ortaokulu'nda tamamladıktan sonra liseyi Elbistan Ticaret Lisesi’nde ; Üniversite eğitimini, Dicle Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Bölümü'nü 1999 yılında tamamladım.

1999-2000 yılları arasında avukatlık stajımı tamamladıktan sonra Ankara Barosu’na bağlı olarak 28 Mart 2004 yerel seçimine kadar avukatlık mesleğini yürüttüm. Öğrencilik döneminde çeşitli yerlerde işçi olarak çalıştım. ” İnsanın doğup büyüdüğü , öldükten sonra gömüleceği memleketimde taş taş üzerine koymak dünyanın en güzel zenginliği olsa gerek” diye aday oldum. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Nurhak Belediye Başkanlığı’nı kazandıktan sonra tekrar 29 Mart 2009 yerel seçimlerindede Tekrar Nurhak Belediye Başkanlığını kazanıp Görevime Devam Etmekteyim.

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

www.NURHAK.org

Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz

Anahtar Kelime | Tags:
---------------------------------------------------
Konu Ismi: Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım|| Anahtar Kelime Bot Sürüm: 4.3.1 |
Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Full Indir, Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Full Dinle, Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Full Izle ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Download ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Yükle ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Free Download ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım ne demek ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım nasil oluyor ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalımücretsiz indir ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım fragmani, Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Film, Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Müzik ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım mp3, Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Videolari ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Resimleri, Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Dizileri, Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Sorun ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım hatasi ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u TanıyalımCözüm nedir, Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım ne demek ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım nasil ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Programm ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Kurulum ,Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Yardim Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Kim

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

Admin İletişim