1
Nurhak Belediye Başkanı Sayın Ahmet AKKUŞ'u Tanıyalım Bir 22/4/2009, 01:23

1973 yılında Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde doğdum. İlkokulu Karaçar Ortaokulu'nda tamamladıktan sonra liseyi Elbistan Ticaret Lisesi’nde ; Üniversite eğitimini, Dicle Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Bölümü'nü 1999 yılında tamamladım.

1999-2000 yılları arasında avukatlık stajımı tamamladıktan sonra Ankara Barosu’na bağlı olarak 28 Mart 2004 yerel seçimine kadar avukatlık mesleğini yürüttüm. Öğrencilik döneminde çeşitli yerlerde işçi olarak çalıştım. ” İnsanın doğup büyüdüğü , öldükten sonra gömüleceği memleketimde taş taş üzerine koymak dünyanın en güzel zenginliği olsa gerek” diye aday oldum. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Nurhak Belediye Başkanlığı’nı kazandıktan sonra tekrar 29 Mart 2009 yerel seçimlerindede Tekrar Nurhak Belediye Başkanlığını kazanıp Görevime Devam Etmekteyim.
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: