(melegim demişki)
benim sözüm birtek yaralı denen cahil kişiye kardeşim gözünle gördünmü şahit oldunmuki mehmet höbererin alkolik olduğuna iftira atıyosun.ayıp ayıp,herşeyden önce insansınız,şüphem olsada,sultan bozan hanım size gelince tanımıyorum sizi ama kullandığınız kelimelere dikkat edin.hiçkimse benim BABAM hakkında böyle konuşamaz.siz nurhaktan başka yer görüp geçirmediğiniz için normaldir.siz site görevlilerini duyarlılığa davet ediyorum ve rica ediyorum insana hakarete izin vermeyelim.
(yaralı demişki)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dün gece saat 02 sularında DSP li bigurup genç arkadaşlar Nurhak eskiköydeki CHP li gençlerle tartıştılar olay yerine gelen polis ekipleri iki tarafıda emniyete aldılar.Emniyete çagrılan parti başkanları ve adaylardan DSP ilçe başkanı sayın MEHMET HÖBERE nin 360 promil alkollüoldugu ve ayakta duramadıgı ögrenildi.Aynı zamanda olaya karışan DSP li gençlerinde alkollü oldugu ve ehliyetsiz araba kullandıgı ögrenildi.160 TL para cezası ödedikten sonra serbest bırakılan sayın başkan gençleri ögütleyerek kavga etmemelerini söylemiş(!)
melegim can. tabiiki kişilere hakaret doğru bir tavır değil. ayrıca bu mesajlar kişileri ilgilendiriyor. yönetim sorumlu değil, bu mesaj yaralı nikli arkadaşa aittir
www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...