NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
KİŞİLİĞE HAKARETE HAYIR
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1(ala) KİŞİLİĞE HAKARETE HAYIR Bir 16/4/2009, 10:52

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
benim sözüm birtek yaralı denen cahil kişiye kardeşim gözünle gördünmü şahit oldunmuki mehmet höbererin alkolik olduğuna iftira atıyosun.ayıp ayıp,herşeyden önce insansınız,şüphem olsada,sultan bozan hanım size gelince tanımıyorum sizi ama kullandığınız kelimelere dikkat edin.hiçkimse benim BABAM hakkında böyle konuşamaz.siz nurhaktan başka yer görüp geçirmediğiniz için normaldir.siz site görevlilerini duyarlılığa davet ediyorum ve rica ediyorum insana hakarete izin vermeyelim.

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

2(ala) Geri: KİŞİLİĞE HAKARETE HAYIR Bir 16/4/2009, 14:46

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
(melegim demişki)
benim sözüm birtek yaralı denen cahil kişiye kardeşim gözünle gördünmü şahit oldunmuki mehmet höbererin alkolik olduğuna iftira atıyosun.ayıp ayıp,herşeyden önce insansınız,şüphem olsada,sultan bozan hanım size gelince tanımıyorum sizi ama kullandığınız kelimelere dikkat edin.hiçkimse benim BABAM hakkında böyle konuşamaz.siz nurhaktan başka yer görüp geçirmediğiniz için normaldir.siz site görevlilerini duyarlılığa davet ediyorum ve rica ediyorum insana hakarete izin vermeyelim.

(yaralı demişki)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Dün gece saat 02 sularında DSP li bigurup genç arkadaşlar Nurhak eskiköydeki CHP li gençlerle tartıştılar olay yerine gelen polis ekipleri iki tarafıda emniyete aldılar.Emniyete çagrılan parti başkanları ve adaylardan DSP ilçe başkanı sayın MEHMET HÖBERE nin 360 promil alkollüoldugu ve ayakta duramadıgı ögrenildi.Aynı zamanda olaya karışan DSP li gençlerinde alkollü oldugu ve ehliyetsiz araba kullandıgı ögrenildi.160 TL para cezası ödedikten sonra serbest bırakılan sayın başkan gençleri ögütleyerek kavga etmemelerini söylemiş(!)
melegim can. tabiiki kişilere hakaret doğru bir tavır değil. ayrıca bu mesajlar kişileri ilgilendiriyor. yönetim sorumlu değil, bu mesaj yaralı nikli arkadaşa aittir

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

3(ala) Geri: KİŞİLİĞE HAKARETE HAYIR Bir 17/4/2009, 10:26

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
tabiki kişiye özel,size katılıyorum,ama eğerki burdakilerin hepsi nurhaklıysa,kendi halkından biriyse neden hakaret etmeli,ayrıca alkoli hemen hemen herkessim kullanıyor,suç değil,ayıp değil.zararı kendisine,kimseyi ilgilendirmez.önemli olan adam gibi yüreğe sahip olmak.BEN BABAMA GÜVENİYOR VE ONU ÇOOOOOKKK SEVİYORUM.canım babam bitanem.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

4(ala) Geri: KİŞİLİĞE HAKARETE HAYIR Bir 17/4/2009, 17:09

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
size katılıyorum meleğim hiçbir şekilde kişilere hakaret etme hakkına sahip değiliz lütfen kişilik haklarına sahip çıkalım

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

5(ala) Geri: KİŞİLİĞE HAKARETE HAYIR Bir 18/4/2009, 01:20

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
site yoneticileri banlayin melegim denilen zerzavati avatarini gorunce ben nurhakli olmaktan utaniyorum...

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

6(ala) Geri: KİŞİLİĞE HAKARETE HAYIR Bir 18/4/2009, 01:37

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
Panele girebilirsem onu hem suresiz hem omurboyu banliyacam..Nurhak'a da varinca kumlu yoluna dogru surecem...

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

7(ala) Geri: KİŞİLİĞE HAKARETE HAYIR Bir 18/4/2009, 08:58

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
Melegim nickli arkadasım avatarınızı kaldırdım.Ve avatar kullanmanızı yasakladım
ikinci olarak konuyla ilgili arastırma yaptım ben sizin bahsettiğiniz mesajsa eger talebiniz doğrultusunda istediginiz yeri düzeltebiliriz o da sorun degil şimdilik isimler kısmını cıkarıyorum haberden
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bey sizde lütfen mesajları okuyup yazın saygılarımla
Ve konu kilitlendi
NACİZANE ADMİNİNİZ BABAKO

www.NURHAK.org

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]