NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
K.Maraş Milletvekili Mehmet Sağlam İlçemizi Ziyaret Etti
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN

K.maraş Millet Vekilimiz sayın Mehmet SAĞLAM ilçemizi ziyaret etti.
24 Mart '09 Saat 13:30 itibariyle ilçemizi ziyaret eden sayın Mehmet SAĞLAM Nurhak Halkından etkilenmiş olarak ayrıldı partili partisiz çoğu Nurhaklının takip ettiği K.Maraş Milletvekilimiz sağlam Nurhaklılardan hizmet edecek aday için oy istedi...Sık sık Nurhakın gelişmesin konusundaki projelere değinen Sağlam sempatik tavırlarıyla Nurhak Halkının beğenisini kazandı...Göksun'lu Milletvekilimiz saat 15:00 itibariyle Nurhak Halkına hayran kalarak ilçemizden ayrıldı...

www.nurhak.org

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

En son babako tarafından 25/3/2009, 02:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
bu seçimde iyi simartildi nurhak gelen gelene

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
güzel nurhakımıza bakanların gelmesi ne güzel.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
mehmet saglamverdigi sözleri yeri ,ne getiren kimligiyle tanınan biri dünya genelinde kendidalında bransında 50 sırada nurhak icin baya vadlerde bulundu nurhagı düüsnen insanlar bu cagrıya kullak vermeli bence

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
Olum merdo sende biraz sazanlik varmi?Bu siyaset yavrucum tabiki iyi vaatlerde bulunacak,adam sana kalkipta ben Nurhaga tesettur getirecem,seriaat getirecem dermi,bu vaatleri sadece bu sahis soylemiyoki herkes soyluyo AKP biraz daha fazladan atiyo galiba hepsi okadar.Ben basa geliyorum ananizi alinda gidin diyecek hali yok tabiki hizmette ileri gidecegiz diyecek Very Happy

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
okafanı saksıy calısıyosa calıstır i oku o damın dunyadaki sıralaması ve verdi sözleri yerine getiren kimligiyle tanındıgını söledim bide olumlu lafları etme bana

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
adkahrunsan demiş ki:güzel nurhakımıza bakanların gelmesi ne güzel.

ESKİ BAKANIMIZ ŞİMDİ MİLLETVEKİLİMİZ HOCAM

www.NURHAK.org

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
Ya kardesim sende saksida olsa,içinde biseylerde olsa saksinin,çalismiyo.Sende biraz dusunce olsa o partinin savunuculugunu yapmazsin

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
eger senin saksıda beyin olsa okuyup yorum yapsan hay hay ama sende baslıklara bakıp gecme var teseddür nurha nasıl girecek saksısı calısan anlatsana biz hizmet yanlısıyız biz genclere iiş imkanı verilmesinden biz nurhaga altyapı vb bicok seyin yapılması yanlısıyız anlama yetenegin olsa anlardın dünyaya at gözlügüy le bakmay bırakmalısın genis bak yanı basındaki kullar her bakımdanda nurhaktan üstün ben akp savunucusu deilim marsksis düsüncede emper yalistlerden faydalanma var bizde bundan faydalanmalıyız bizim mesebimiz dusuncemiz elimizden gitmio saksını bos seylere calıstıracagına mantıklıca düsünüürsen anlarsın

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
Efendi Nurhaga seneler once geldi zaten turban ve polis simdide Akp giriyo siz bunu anlamak istemiyosunuz.Sana soeuyorum Nurhakta polislik vaka varmi?HAYIR!peki polisin ne isi var getirip guzelim memleketime soktunuz hizmeti,alt yapiyi,gençlere is imkanini sadece senin Akp'en vermiyo seçtikten sonra hepsi yapar saksina çiçek dik ama sulama zaten kafan sulanmis Very Happy

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
agitcan, bilmiyorum kim olduğunu.ama çok yanlışsın.Türban Nurhak'ta mehmet sağlam gelmeden öncede vardı.Yoksa sen kuyrukların, göksuların, mahmutların, vs. nurhaklı olduğunu bilmiyor musun?Bizler demokrasiye inandığımızı söylüyoruz.Özgürlük diyoruz.Ama bizden olmayan insanlara hoşgörü göstermiyoruz.bizi biz yapan değerlerimiz değilmi?insana verdiğimiz değer değil mi?Ayrım yapmadan tüm insanlara dergahının kapılarını sonuna kadar açan,kocaman kara kazanlarda da pişirttiği yemeklerle derisine,ırkına,dinine, diline hatta giyimine bakmadan tüm ihtiyaç sahiplerini doyuran Hacı Bektaş bizim pirimiz değil mi? "ne olursan ol yinede gel" diyen Mevlana,tüm yaratılmışları yaradandan ötürü hoşgören Yunus Emre yolumuza ışık tutanlar değil mi? Ayrıca unutmayalım bütün gelişmeler farklılıklardan doğmuştur.herkes aynı fikirde olsaydı bugün bırak bilgisayar çağını,halen taş devrini yaşıyor olurdunuz.onun için farklı fikirlerede yaşamhakkı tanıyalım
Ayrıca hakaret kendini ifade edemeyen,konuşacak sözü olmayan cahil insanların sarıldığı bir silahtır.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
Oncelikle ben kendimi aciz hissetmiyorum,diger konu Haci Bektas pirimiz e oyledir.Ama benim soylediklerimi Bektasilikte degilde Devrimcilikte degerlendirin Gonul hoca.size gore normaldir Akp size yakindir.Ben Nurhakta ne kadar sagci kabile varsa tanirim az çok bilgim vardir.Zaten onlar Ak partinin temsilcisidir Nurhakta.Ve yaymaci politikalariyla seriati yayiyolar kardesim apaçik ortada.Ve siz sanki iyilik melegi gibi onlari bana dost gibi gosteriyorsunuz.ne çabuk unuttunuz Sivasi,Marasi,çorumu ve bu yobaz,koreltilmis insanlar toplulugunun isledigi katliamlari.Ve bunlarin azmettiricileri içerisinde yer alan insanlar simdi cezalarini çekiyorlar.ornegin,Muhsin yazici oglu gibi

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]