NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
CHP MARAŞ’A AKP NURHAK’A
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1(ala) CHP MARAŞ’A AKP NURHAK’A Bir 14/3/2009, 23:33

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI

14 Mart 2009 Sabah saat 11 sıralarında Nurhak CHP İlçe teşkilatı 16 araçla K.MARAŞ’A Deniz BAYKAL’I karşılamaya gitti.
Nurhak ilçemizede Millet Vekili Avni DOĞAN geldi.Nurhak CHP teşkilatı BAYKAL’A gide dursun AKP milllet Vekili Avni DOĞAN Nurhakta halka seslenirken Allah deniz BAYKAL’a uzun ömürler versin allah onu CHP nin başından eksik etmesin o CHP olduğu sürece bizde İktidarda oluruz dedi ve sözlerine Kumlu yolunun açıldığını Hastane,hükümet konağı ve ilçe emniyet binasının yapıldığını sülüklüde elektrik yokmuş burdan TEDAŞ a sesleniyorum en kısa sürede sülüklüye elektrik verilecek dedi ama sayın vekilimiz Nurhakta senede 150 kere elektrik kesildiğini hatta kendisi gelmeden önce elektrik yoktu çürük alinin tedaşla iki senedir mahkemede olduğunu bilmiyordu.

Akp belediye başkanı H.İbarhim KAHRAMAN halka seslenirken halkı DSP ve CHP nin arasından kurtarmak gerek dsp adayı TEKİN’e 30 sene önce emekli olmuşun Ankarada tanıdığın yok 100 kişiye iş sözü veriyorsun benim kuçağımdaki işe nasıl iş sözü verirsin dedi ve AKKUŞ’A git bir mahalle aralarına gir çukurdan çöp ten geçilmiyor bırak mahalle arasını allah aşkına belediyin önündeki çöpleri al buda yeter diyerek sert bir dille rakibi olan iki adayı da eleştirdi ve Her mahalleye saglık oçagı, kuruca ovaya sulama suyu için gölet belediye fırını kanalizasyon Pazar yeri gibi vaadlerde bulundu.

nurhakhaber.com

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
bld baskan adyımız h.i kahramanın fakir olan kisilerden elektirik ve su almayacağı sözünüde vermistir.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
nurhaka hakkıyla hizmet edecek tek aday sayın kamil bey dostumuzdur.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
belediye fırınımı göletmi kanalizasyonuda mevcut başkanımız zaten projesini çıkardı o na sahiplenecek galıba

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
o kadar da olmazki elektrik ve su parasini almayiciymis herkezde inansin iste pes dogrusu pes kaç gun oldu yorum yapmayim dedim ama buna dayanamadim

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
valla pes dosdogrusu bu kadaada olmaz yani elektrik parasi ne almayacakmis

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
bunlar hayali vaatler.nurhak halkının bu sözlere karnı tok.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
ben konuşmaları dinledim elektrik parası almayacağım demedi.sadece fakir fukaradan su parası almayacağım dedi.elektirik sözünü vermedi ve vermezde çünkü tedaş belediyeye bağlı değil.ama su belediyenin elinde .

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
hafta sonu bende Nurhak'taydım konuşmaları bende dinledim. Elektrik demedi,kazanırsam fakirlerden su parası almayacağım dedi:Elektrik lafını milletvekili etti;Sülüklü'nün eletriği yokmuş diye sanırım elektrik diye yazan arkadaş karıştırmış.
fakirlerden su parası almamakta bir belediye için çok mu zor arkadaşlar

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

10(ala) Geri: CHP MARAŞ’A AKP NURHAK’A Bir 17/3/2009, 02:41

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
Hocam size gelince,Halil İbrahim Abi, konuşmasını yapmadan önce bize okuyup bir edebiyatçı olarak fikrimi sormuştu.Bende konuşmasında hiç bir eksik görmedim.Hatta bir Nurhaklı olarak hayali bir tarafta görmedim Konuşmasını iyi okuyun sayın hocam,sizce bir iktidar partisi adayı için yapılamayacak şeyler mi? Doğadaki her şey değişiyor.Eğer siz de değişmedinizse vicdan sahibi bir insandınız soruma elinizi vicdanınıza koyarak cevap verin.Kamil bey dediğimiz dede Nurhak'a hizmeti cebinden para verip mi yapacak? zaten Nurhak'ın parası olsaydı Avukatta yapardı gereken hizmeti.Onun için 80'lik bir ihtiyarı başımıza getirtmeye çalışıpta Nurhak'ın doğmamış çocuklarının ahına ortak olmayın.Nurhak'ın altyapıya ihtiyacı var,sosyal alanlara ihtiyacı var gelişmeye ihtiyacı var 37 yaşındayım gördüğüm bütün belediye başkanları hep muhalefetti(gıvık hariç oda koalisyon hükümetiydibirbirlerini yemekten hizmeti unutmuşlardı)ve hiç bir hizmet yapılmadı.Biz bu devlete vergimizi veriyoruz vatandaşlık borcumuzu ödüyoruz.bırakın bu seferde hükümet payından Nurhaklıda nasibini alsın.siz gideli yirmi sene olmuş.İnsanların sizin bıraktığınız gibi kaldığınımı düşünüyorsunuz.öyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz hocam hemde çok

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

11(ala) Geri: CHP MARAŞ’A AKP NURHAK’A Bir 17/3/2009, 10:33

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
gönül kardeşim görüşlerinize saygılıyım.nurhak için ne hayırlı ise o olsun.selam ve sevgiler.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]