Ya arkadaslar,siz oncelikle Nurhak'lisiniz bizim memleketimizin gorusu ve kimligini hepiniz biliyorsunuz,oncelikle akp illetinin ulke çapindaki marifetlerininde farkindayiz,geçen seçimlerde bu partiyi iktidara getiren insanlar simdi bin pisman.Oncelikle Gonul hocamiz tabiki sen bu sahsiyeti destekleyeceksin ucunda ailen var ve ak parti adayida sizin kayinbiraderiniz,bu insanin geçmis kimligine bakacak olursak Milli Egitim Mudurlugu yaptigi donemlerde kime ne faydasi oldu,egitim konusunda ne gibi gelismeler yapti,elinden imkanlari alindi da sen bu hizmeti yapamazsinmi denildi?hayir,o napti ne kadar fasist varsa guzelim koyume yerlestirdi ve çekti gitti ilçemizi kirletti.Babasi bir numarali alevidir,Cemevinde bas koseye oturur ama oglunun gorusu babasinin ibadetini bastiracak gibi geliyor bana!çocuklarimizin egitimi tabiki olmazsa olmazimizdir,e size soruyorum H.ibrahim bey,siz mudur oldugunuz donemde neden yapmadiniz bunu,kim engel oldu size,neden halki seçim yalanlarinizla zehirliyorsunuz?memleketimi once sehir yap sonra asfaltla!neyi organize ediyosun ki sanayi kuruyosun?insanlarda para,sermaye yokki saniyici olsun!insanlar dort dagin arasinda olmaktan sikilmistir kardesim ama sen hala kentsel donusumden,konuttan bahsediyosun.onlarin betona degil ise,paraya ve temiz havaya ihtiyaci var.sen bu adayligi biraz abartmis olsan gerekki her mahalleye bir saglikocagi kuracaksin!sen belediye baskan adayisin ya SAGLIK BAKANI degil

gençlerin kotu aliskanliklardan uzak durmasi için spora degil ise, asa ihtiyaci var ya!ya Ak parti kazandigi surece kulturel kimlik diye bisey zaten kalmiyoki kardesim,Nurhak solcu,alevi bir kimlige sahip ve sizlerin sayesinde kimligini kaybediyo ya.sayin adayimiz sen Ak partilisin ya unutma Cemevlerinden çok bahsetmisin aman ha iktidarin kulagina gitmesin(gerçi zaten iktidar onu tembihlemistir nede olsa bizim memleketimiz alevi,gelipte orda camiden bahsedecek degil ya, halki seçim arefesinde can evinden vuracak)ha bide ananida al git demeyi unuttun sayin adayim,arkadaslarim biz nurhakliyiz ve kimligimiz belli ve kimligimizdende memnunuz,bizler
Tayibin degil Denizlerin,Mahirlerin,Sinanlarin neferiyiz Nurhagimizda bu partiyi birak kazandirmayi parti burosunun açilmasina bile izin vermemiz hatadir.Hepimizde farkindayizki bu yukarda siraladiklari projelerin hiçbirisi gerçeklesmiycektir.Ha ben bu 3 partiden birini dahi desteklemiyorum benim oyumda olsa orda ben açiktan yakardim.Bu adaylar bana uygun degil ve ben bunlardan hizmet çikacaginada inanmiyorum,zaten bu partinin iktidarda ne haltlar yediginin farkindayiz hepimiz gozlerinizi açin ve çevrenizdeki insanlari uyarin,bu ampul çok sicak elinizi yakar,uzak durun.Memleketimize sahip çikalim arkadaslar bu gerici,kapitalist sistem partilerine kaptirmayalim memleketimizi.Biz iran degil ozgur,demokrasiden yana bir Kuba istiyoruz.Seriaatin yolunda yurumeyin demokrasinin,bagimsiz bir memleketin yolunda yuruyun saygilar...
www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
En son agitcan tarafından 15/3/2009, 10:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi