NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Sayın Halil İbrahim Kahraman Seçimden sonraki projelerini bizlerle paylaştı...
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN

1 - Sulama suyu projesi iki aşamalı olarak mutlaka gerçekleştirilecektir.
- Kısa vadede su kanallarının yenilenmesi.
- Uzun vadede kuruca ova sulama barajının yapımı.
2 - Alt yapı çalışmaları kapsamında şehrin kanalizasyona kavuşturulması.
3 - Şehrimize yakışır modern bir Pazar yeri yapılması
4 - Vatandaşlarımızın dinlenebilmesi için güzel bir şehir parkının hizmete açılması ve yine engelli vatandaşlarımızın gidebilmesi için özel donanımlı bir parkın hizmete açılması.
5 - Derelerin ıslah edilmesi.
6 - Sulama kooperatif ine her türlü desteğin sağlanması.
7 - Gidemediğin yer senin değildir anlayışı içerisinde tüm şehir içi yolların asfaltlanması.
8 - Organize sanayi sitesi mutlaka kurulacaktır.
9 - Her derece ve türdeki işletmelere danışmanlık hizmeti verilecektir.
10 - Belediye ekmek fabrikası kurarak halkımıza ucuz ekmek verilecektir.
11 - Eski köy mahallesi ve Pınarbaşı ile hacılar mahallesi arasındaki yol hizmete açılacaktır.
12 - Başbakanlık toplu konut idaresine yaptırılan 100 adet TOKİ evleri yaptırılarak dar gelirli vatandaşlarımızın küçük taksitlerle ev sahibi olmaları sağlanacaktır.
13 - Kentsel dönüşüm projesi kapsamında arsa üretilerek toplu konut yapımı gerçekleştirilecektir.
14 - Ailece gidilecek bir piknik alanı yapılacaktır.
15 - Sağlık reformu kapsamında her mahalleye bir sağlık ocağı yapılacaktır.
16 - Her mahalleye bir cep park yapılacaktır.
17 - Temiz toplum temiz çevre projeleri mutlaka gerçekleştirilecektir.
18 - Sosyal ve kültürel çalışmaların gerçekleştirilmesi.
19 - Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi bünyesinde en az iki yıllık bir meslek yüksek okulunun açılması sağlanacaktır.
20 - Gençlerin kötü alışkanlıklarından uzak tutulması için bir şehir spor salonu yapılacaktır.
21 - Çocuklarımızın eğitimi olmasa olmazımızdır ve bu nedenle eğitime her türlü destek verilecektir.
22 - Fonksiyonlu Anadolu lisesi açılması için arsa temin edilecektir.
23 - İlçemizin kültürel kimliği mutlaka korunacaktır. Daha önceleri gerçekleştirilen kültür şenliği amacına uygun olarak daha geniş kapsamlı yapılmaya devam edilecektir.
24 - Cem evlerine her türlü maddi ve manevi destek sağlanacaktır.
25 - Muharrem ayı içerisinde Alevi-Bektaşi kültürü alanında dedelerimiz ve milli atalarımız halkımıza anlatılacaktır.
26 - Otogar projemizi mutlaka gerçekleştireceğiz.
27 - Hayvan pazarını uygun bir yere taşıyacağız.
28 - Ev hanımlarının aile bütçesine katkı saplamaları projesi ile kültürel değer taşıyan yöresel el ürünlerinin pazarı oluşturulacaktır.
29 - İlçemize modern bir soğuk hava deposu yapılacaktır.
30 - Şeffaf belediyecilik anlayışı ile hizmet verilecektir.
31 - Her üç ayda bir ortak akıl toplantısı yapılacak bu toplantıya her mahalleden muhtarların dışında beş kişi katılacak ve fikir alış verişi yapılacaktır.
32 - Belediye başkanının yanında asla koylukçulara yer olmayacak ve başkan ile halkın arasına kimse girmeyecektir.
33 - Halka hizmet hakka hizmet olarak bilinecektir.
34 - Mezarlıklara gereken hizmet ve bakımlar yapılacaktır.

Sayın başkan adayımıza çalısmalarında basarılar dileriz projelerini de Nurhak Halkına duyurmak için www.nurhak.org 'u önemseyip gönderdiği için tesekkürü bir borç biliriz...

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
yapsin bakalim bu sozlerini seçilirs o gunlerde gelir gorunn dag uzak olmaz Question umariz nurhak için en guzelini yaparlar

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
Bu projelerinin hepsini eksiksiz yapacağına, verdiği sözleri tutacağına hiç şüphem yoktur. Kazanırsa bunu sizlerde göreceksiniz.Ben Gönül Hoca olarak kendisine kefil oluyorum.Kendisine başarılar dilerim

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
bu projelerin tamamını NURHAK'TA FAALİYETE GEÇİREBİLECEK BİR BAŞKANI ANCAK TEBRİK EDEBİLİRİZ.AMA ŞU DA BİR GERÇEK Kİ BU KADAR FAZLA PROJEYLE GELEN BİR İNSANDAN KUŞKULANMAMAK ELDE DEĞİL ÜZGÜNÜM.DAHA ÖNCEKİ BAŞKANLARINDA SÖZ VERİPTE YAPMADIĞI VE NURHAK HALKINI UYUTTUĞU YIĞINLA PROJE RAFLARDA TOZ İÇİNDE BEKLİYOR.AÇIKÇASI BU KADAR PROJEYLE (BUNLARDAN BAZILARINA NURHAK'LININ ŞU AN İÇİN İHTİYACI OLDUĞUNU DA SANMIYORUM.)GELEN BİR BAŞKAN ADAYINI NE YAZIK Kİ GERÇEKÇİ BULAMIYORUM.HERKESE VE TÜM NURHAK'A SEVGİLER.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
GÖNÜL HOCAM HERKESTEN BEKLERDİM AMA SİZDEN BÖYLE BİR YORUM BEKLEMEZDİM.KUSURA BAKMAYIN AMA ÇOK DEĞİŞMİŞSİNİZ.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
bu kadar projeler biraz havada su dövmeye benziyor bunlarin hic biri gercekci degil nurhak´in nufusu belli iller bankasindan alacagi para belli ve nurhak´in konumu belli bunlarin cogu sadece söz olarak kalir biraz daha bariz vaatler verseniz diyorum.gec bunlari biraz ayaklarin yere bassin hoca müdürlük yaptigin dönemler ortada [atma recep atma bizim millet yutmaz] yinede basarilar....

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
Sayın Hüsük Ahmet Kardeş,değiştiğimi söylemişsin ne yönden pek anlayamadım.Evet bazı olumlu değişimler oldu 17- 18 yaşındaki gönül değilim.ayaklarım biraz daha sağlam yere basıyor bunumu söylemek istedin yoksa insanlar hakkında artık tanımadan(başkalarının yalanlarıyla) ön yargıyla karar vermiyorum.insanlar solcuysa hepsi iyidir,sağcıysa hepsi kötüdür önyargılarımı attım önce insandır tanımak gerekir diyorum bunumu dedin pek anlamadım eskisi gibi yine insanları seviyorum,yine emeğe,üretene saygı duyuyorum,yine herkesin hakkettiğini alması taraftarıyım,yine ezilenlerden yanayım. yine memleketimi çok seviyorum bu yönlerimden hiçbir kaybım olmamıştır.
Halil İbrahim hocaya gelince yapacaklarına yürekten inanıyorum çünkü yakından tanıyorum verdiği sözü tutan bir insan.projelerinin hepsini bizimle konuşup onayımızı aldı.önce yakınlarını, ailesini ikna etti.Diğer adaylara göre daha iyi bürokrasiyi tanıyor üstelik iktidar partisi. Nurhak yıllardır muhalefet oldu ne kazandı.solcudur, fakir çocuğudur diye başkan yaptığımız insanlarıda gördük.ne yaptılar insanımızı kapıdan kovmaktan gayri.(parası olsa gücü olsa belki yapardı)artık çocuklar bile gücün ve paranın iktidar da olduğunu hesaplayabiliyorlar.Enaz 5-10 yılda ak parti iktidarda olduklarına göre benim gariban memeleketlimde faydalansa bunların gücünden günahmı olur düşün bakalım Hüsük Bey... Very Happy

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
AK Parti'den "solcu" bir aday? yok artik.

Bu aday Nurhak'ta olsa bile; YOK ARKADAS!

Bence Kemal Kilicdaroglu gelsin. Saglam adam!

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
nurhak için en ideal başkan kamil tekindir.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
ben Halil İbrahim Hocanın kazandığında neler yapacağını bilyorum
o dürüst veazimli bir insandır Smile

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
sevgili gönül kardeşim (öğrencim)siz o kişiyi benim kadar tanıyamazsınız.kişileri tanımak için birlikte çalışmak gerekir. dış görünüşe aldanmayın.sen çok iyi niyetli birisin.selam ve sevgiler.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
ben Halil İbrahim Hocanın kazandığında neler yapacağnı biliyorum

cünkü o köyünü seven bir insandır

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
sen ancak haksizliga karsi mucadele gosteren hak arayan duran ogrencileri , okul idaresiyle bir olup mahkameye vermeyi bilirsin .simdide gelmis o ogrencilerden ve ailelerinden oy istiyosun (ustelik adi ak ozu ak olmayan bir partinin altinda) haaa! haaa! sana allah versin halil ibrahim kahraman hocaaaa.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
basa babam bile gelse once kendini dusunur vatandasada gelene kadar zate 5 yili dolar kimseye guvenmeyen bu br gerçek ama kabullenmiyoruz

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
evet ama bu düşünceyi yıkmak lazım haseley can.halka hizmet edecek kişileri seçmemiz gerekir.benim düşünceme göre en iyi hizmeti yapacak kişi kamil bey dostumuzdur.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
adkarunsan,anlaşılıyorki senin halil ibrahim hocayla özel problemin var.dürüstsen söylemek istediklerini nurhakta söyleseydin.bilmelisinki hizmet iki şeyle yapılır.birincisi para,ikinciside bu parayı hizmete dönüştürebilecekve projeler üretebilecek beyin.

halil ibrahim hoca,hem iktidar partisinin adayı hemde devlet bürokrasisini çok iyi bilen bir insan.Ayrıca nurhakın sıkıntılarınıda çok yakından bilen birisidir.

Bildiğim kadarıyla nurhaklıda değilsin.H.İbrahim Hoca nurhaklı.Yine bildiğim kadarıyla nurhaktan ayrılalı yaklaşık yirmi yıl oldu.Çok uzaktan anlamsız yorumlarda bulunuyorsun.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
Nurhakın hizmete ihtiyacı var.Bizim insanımız artık karar vermelidir.Ya bu zamana kadar yapılamayan hizmet yetersizliğine,yada bundan sonra yapılmak istenilen hizmete.

Başkan adaylarımızın üçüde saygıdeğer insanlar.Ancak hizmetin neyle ve nasıl yapılabileceğini düşünmek ve görmek gerekir.Sonuç olarak hizmtin iktidar gücüyle ve halil ibrahim hocayla olacağını düşünüyorum.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
nurhak halkı her şeyin doğrusunu biliyor.seçimde de en doğru seçimini yapacaktır.

www.NURHAK.org

En son adkahrunsan tarafından 14/3/2009, 13:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
sevgili yarim kardesim demekki bilmediginiz daha cok yonu var insanları karalamak kolaydır neyse bundan sonra daha iyi tanıyacaksınız ınsallah

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
H.İ.Kahraman ın bu projeleri elinden geldigince ve gücü yettigince yapacagına canı gonulden ınanıyorum nurhak icin hic bisey gerksiz deıldır biz bu zamana kadar ne verildiyse yeetindik veya yetinmeye calıstık daha fazlasınıda isteyebılecegımız tek adres H.İ.Kahramandır digerleri bunu istesede yapamayacaktır fakat H.İbrahım bey ıktıdar partısının verdıgı avantajla bunu basaracaktır

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
Ya arkadaslar,siz oncelikle Nurhak'lisiniz bizim memleketimizin gorusu ve kimligini hepiniz biliyorsunuz,oncelikle akp illetinin ulke çapindaki marifetlerininde farkindayiz,geçen seçimlerde bu partiyi iktidara getiren insanlar simdi bin pisman.Oncelikle Gonul hocamiz tabiki sen bu sahsiyeti destekleyeceksin ucunda ailen var ve ak parti adayida sizin kayinbiraderiniz,bu insanin geçmis kimligine bakacak olursak Milli Egitim Mudurlugu yaptigi donemlerde kime ne faydasi oldu,egitim konusunda ne gibi gelismeler yapti,elinden imkanlari alindi da sen bu hizmeti yapamazsinmi denildi?hayir,o napti ne kadar fasist varsa guzelim koyume yerlestirdi ve çekti gitti ilçemizi kirletti.Babasi bir numarali alevidir,Cemevinde bas koseye oturur ama oglunun gorusu babasinin ibadetini bastiracak gibi geliyor bana!çocuklarimizin egitimi tabiki olmazsa olmazimizdir,e size soruyorum H.ibrahim bey,siz mudur oldugunuz donemde neden yapmadiniz bunu,kim engel oldu size,neden halki seçim yalanlarinizla zehirliyorsunuz?memleketimi once sehir yap sonra asfaltla!neyi organize ediyosun ki sanayi kuruyosun?insanlarda para,sermaye yokki saniyici olsun!insanlar dort dagin arasinda olmaktan sikilmistir kardesim ama sen hala kentsel donusumden,konuttan bahsediyosun.onlarin betona degil ise,paraya ve temiz havaya ihtiyaci var.sen bu adayligi biraz abartmis olsan gerekki her mahalleye bir saglikocagi kuracaksin!sen belediye baskan adayisin ya SAGLIK BAKANI degil Smile gençlerin kotu aliskanliklardan uzak durmasi için spora degil ise, asa ihtiyaci var ya!ya Ak parti kazandigi surece kulturel kimlik diye bisey zaten kalmiyoki kardesim,Nurhak solcu,alevi bir kimlige sahip ve sizlerin sayesinde kimligini kaybediyo ya.sayin adayimiz sen Ak partilisin ya unutma Cemevlerinden çok bahsetmisin aman ha iktidarin kulagina gitmesin(gerçi zaten iktidar onu tembihlemistir nede olsa bizim memleketimiz alevi,gelipte orda camiden bahsedecek degil ya, halki seçim arefesinde can evinden vuracak)ha bide ananida al git demeyi unuttun sayin adayim,arkadaslarim biz nurhakliyiz ve kimligimiz belli ve kimligimizdende memnunuz,bizler Tayibin degil Denizlerin,Mahirlerin,Sinanlarin neferiyiz Nurhagimizda bu partiyi birak kazandirmayi parti burosunun açilmasina bile izin vermemiz hatadir.Hepimizde farkindayizki bu yukarda siraladiklari projelerin hiçbirisi gerçeklesmiycektir.Ha ben bu 3 partiden birini dahi desteklemiyorum benim oyumda olsa orda ben açiktan yakardim.Bu adaylar bana uygun degil ve ben bunlardan hizmet çikacaginada inanmiyorum,zaten bu partinin iktidarda ne haltlar yediginin farkindayiz hepimiz gozlerinizi açin ve çevrenizdeki insanlari uyarin,bu ampul çok sicak elinizi yakar,uzak durun.Memleketimize sahip çikalim arkadaslar bu gerici,kapitalist sistem partilerine kaptirmayalim memleketimizi.Biz iran degil ozgur,demokrasiden yana bir Kuba istiyoruz.Seriaatin yolunda yurumeyin demokrasinin,bagimsiz bir memleketin yolunda yuruyun saygilar...

www.NURHAK.org

En son agitcan tarafından 15/3/2009, 10:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
Sevgili can öncelikle hosgeldiniz gerçekten de at izininin it izine karıştığı bir süreçten geçiyoruz bizler sorumluluğumuz gerği bize ulaştırılan haber niteliği taşıyan Nurhak la ilgili her gelişmeyi yayınlıyoruz bu tarafsızlığımızın bir gereğidir...Burada herkes sizin de yazdığınız gibi kişisel görüşlerini yazar tartışır paylaşır ama Nurhak Portalı herhangi birinin tarafına itemez...Eğer taraf olacaksak yeri geldiğinde oluruz...Saygılarımla

www.NURHAK.org

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
Kardes isterseniz gozunuzu açinda bir bakin,Nurhak elden gidiyo portal degil!taraf yapiliyo zaten Gonul hocamiz yeteri kadar kayinbiraderini desteklemis ama ona mudahale edilmiyo,o elestiri yapmamiski direkmen oy topluyo P(AK) partiye!!!!!

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
Öncelikle, Nurhak'ta gönülle hatırla ''akrabamdır, küser, konuşmaz'' diyerek oy vermenin çok yanlış olduğunu söylemek istiyorum...

Halil İbrahim Bey'e oy vermeyi düşünenler bir daha düşünsünler...Siz sonuçta AKP'ye oy verecekseniz...AKP?!

Adaletsizliğin,
Eşitsizliğin,
Zalimliğin,
partisi...

Sadece Nurhak'ı değil bütün Türkiye'nin, Nurhak'ın başını yakacaksınız.
O Amerikancı hükümetin gücüne güç katacaksınız...

Daha dün cem evlerine ''cümbüş yeridir'' diyen AKP değil miydi?
Alevi bir yörede AKP yakışı kalır mı?

Aday olsam, tüm vatandaşların balık tüketmesini sağlardım...bizim millette fosfor eksikliği var!

Hatırlayın..........

1. Murat Kurtaran: Adana'da polis açtığı ateş sonucu öldürüldü.
2. Hüseyin Turgut: Yalova'da polisin açtığı ateş sonucu öldürüldü.
3. Yahya Menekşe: (16 yaşında) Şırnak Cizre'de polis panzeri ezdi.
4. Ahmet Çakal: İzmir Narlıdere'de polis tarafından vuruldu.
5. Mehmet Deniz: Van Erciş'deki 8 Mart gösterilerinde polis tarafından ağır yaralandı, dövülerek öldürüldü.
6. Zeki Erik: Van'da Newroz gösterilerinde polisin açtığı ateş sonucu öldürüldü.
7. İkbal Yaşar: Hakkari Yüksekova'da Newroz gösterilerinde polisin açtığı ateş sonucu öldürüldü.
8. Ramazan Dal: Van'da düzenlenen Newroz gösterilerinde polisin açtığı ateş sonucu öldürüldü.
9. Fahrettin Şedal: Hakkari Yüksekova'da polis tarafından öldürüldü.
10. Adil Xwesti ve
11. Selim Bercef, Irak sınırında avlanırken, askerlerce öldürüldü.
12. Aziz Özer: Van Gürpınar'da jandarmanın "dur ihtarına" uymadığı için öldürüldü.
13. Ercan Ceylan: Ankara Mamakta, polisin "dur ihtarına" uymadığı için öldürüldü.
14. Ömer Soyutek: (85) Sivas Yıldızeli, Bayat Köyü'nde jandarmanın müdahalesi sonucu öldürüldü.
15. Mehmet Öztünç ve
16. Tekin Ediş: Hakkari Kavaklı köyünde koyun otlatırken, jandarmanın "dur ihtarına" uymadığı için öldürüldüler.
17. Mirsevdin Hacetmen: Ağrı Doğubeyaz'da koyun otlatırken vurularak öldürüldü.
18. İranlı bir kişi, sınırdan geçerken jandarmanın "dur ihtarına" uymadığı için öldürüldü.
19. Aytekin Oflaz: Polisin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.
20. Gürsel Varol: Ankara'da polisin "dur ihtarına" uymadığı için öldürüldü..
21.Yusuf Ziya Balıkçı: Adana'da intihar ederken, polisin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.
22. Cem İnci: İstanbul Bahçelievler'de polisin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.
23. Orhan Caner: Hatay'da polis tarafından vurularak öldürüldü.
24. Mehmet Dölek ve
25. Mustafa Tangüner: Mardin Derik'de askerler tarafından kurşuna dizilerek öldürüldü.
26. Ahmet Sargın: Sakarya Sapanca'da polisin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.
27. Turan Özdemir: Sivas'da askerin "dur ihtarına" uymadığı için vurularak öldürüldü.
28. Gökhan Ergün: Bursa'da polisin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.
29. Cengiz Koç: Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde polisin "dur ihtarına" uymadığı için öldürüldü.
30. Nusret Kalkan: Mardin Nusaybin'de askerin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.
31. Reşat Çiçek: Hakkari Yüksekova'da askerlerin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.
32. Murat Tekdal: Diyarbakır Lice'de avlanırken, askerin açtığı ateş sonucu öldürüldü.
33. Ahmet Özhan: Ağrı Doğubeyazıt'da polisin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.
34. Çağdaş Gemik: Antalya'da polisin "dur ihtarına" uymadığı gereçsiyle öldürüldü.
35. Soner Çankal: Ankara Altındağ'da polisin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.
36. Doğan Kalender: İzmir Güzelyalı'da zabıtalar tarafından öldürüldü.
37. Muhsin Kasapoli: İstanbul Şişli'de polisin açtığı ateş sonucunda öldürüldü.

(Bu listede yeralanlar, sadece son bir yıl içinde ölenlerdir. İsimler, TİHV'in 2008 Yaşam Hakkı İhlallerine İlişkin Raporu'ndan alınmıştır.)

1.İbrahim Turan: Mardin Kapalı Cezaevi'nde, diğer tutuklular tarafından dövülerek öldürüldü.
2.Mustafa Özen: Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'nde intihar etti.
3.Ş.Y: Turgutlu Cezaevi'nde intihar etti.
4.Hasan Eroğlu: Ankara Sincan 2 No'lu F Tipi'nde kalp krizi geçirerek öldü.
5.Nazmi Nejat Arıbaş ve
6.XX ismi açıklanmayan 16 yaşında bir kişi daha Antalya L Tipi Cezaevi'de intihar etti.
7.Taner Çelik: İnebolu Cezaevi'nde intihar etti.
8.M.D.: Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi'nde intihar etti.
9.İsmail Hakkı Kaya: Antalya L Tipi Cezaevi'nde işkence ile öldürüldüğü tesbit edildi.
10.Mehmet Hayır: Bahçecik Cezaevi'nde kalp kirizinde öldü.
11.Halim Küçük: Gebze M Tipi Cezaevi'nde intihar ederek öldü.
12.Selçuk Yıldır: Kocaeli Saraybahçe Polis Merkezi'nde "intihar ederek" öldüğü iddia edildi.
13.Vusele Süleymanova: Iğdır'da kimlik kontrolü gerekçesiyle gözaltına alındığında öldürüldü. Polis aracından "düşerek öldüğü" iddia edildi.
14.Ahmet Sağlam: Antalya L Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'nde kalp krizinden öldü.
15.Metin Yüksel: Zonguldak'ta polisler tarafından gözaltına alındıktan sonra "yere düşüp" öldüğü iddia edildi.
16.Osman Dönmez: Tekirdağ F Tipi'nde kalp krizinden öldü.
17.Kuddisi Okkır: Silivri Cezaevi'nde akciğer kanserinden öldü.
18.XX: Hakkari Yüksekova'da jandarmaca gözaltında dövülerek öldürüldü.
19.Bülent Gülbay: Karaman Ermenek Kapalı Cezaevi'nde "intihar" ederek öldüğü öne sürüldü.
20.Mehmet Sevil: Kürkçüler Cezaevi'nde akciğer kanserinden öldü.
21.Mehmet Ölçüm: Alanya L Tipinde kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.
22.M.E.: Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kendini asarak intihar etti.
23.Aytekin Gümüşbaş: Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi'nde, diğer tutsaklar tarafından darp edilerek öldürüldü.
24.Yılmaz Özdemir: Fethiye Kapalı Cezaevi'nde sinir krizi ve kalp krizi geçirmesi sonucunda öldü.
25.Alaatin Balamaz: Kürkçüler Cezaevi'nde merdivenden düşerek öldüğü bildirildi.
26.Ali Çekin: (77) Siirt Kapalı Cezaevi'nde karaciğer kanserinden öldü.
27.Şürkü Ege: Kırıklar 1 No'lu F Tipi Cezaevi'nde kalp krizi sonucunda öldü.
28.Abdullah Ekinci: Tekirdağ E Tipi Cezaevi'nde kaldırıldığı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde intihar ettiği söylendi. Ailesi, vücudunda morluklar olduğunu söyledi.
29.Mustafa Leventcanlı: Adana Açık Cezaevi'nde, kendini asarak intihar etti.
30.Ahmet Siren: Bingöl M Tipi Cezaevi'nden, jandarma ekiplerince hastaneye giderken vuruldu.
31.Abdülaziz Ekinci: Mardin Cezaevi'nde gardiyan dayağı sonucunda öldü.
32.Cuma Bayram: Doğanşehir Cezaevi'nde kendini asarak intihar etti.
33.Duran Doğan: Metris Cezaevi'nde, sağlık kurulunun raporuna rağmen tahliye edilmeyerek yaşamını yitirdi.
34.Murat Çömez ve
35.Mecit Akkaya: İstanbul Hasdal Askeri Cezevi'nde çıkan yargında boğularak öldü.
36.Engin Ceber: İstanbul Sarıyer Polis Karakol'unda ve Metris Cezaevi'nde, polis, asker ve gardiyanlar tarafından dövülerek öldürüldü.
37.Hüseyin Şaşmaz: Gaziantep H Tipi Cezaevi'nde, kendini asarak intihar etti.
38.Ahmet Laçin: İstanbul Bağcılar Polis Merkezi'nde, dayak sonucunda öldürüldü.
39.İsmet Kösebalaban: Çanakkale Kapalı Cezaevi'nde böbrek yetmezliğinden öldü.
40.Adem Yenilmez: Muş Cezaevi'nde intihar ettiği açıklandı, ailesi şişlenerek öldüğünü söyledi.
41.Serkan Çedik: Bursa'da gözaltında öldürüldü. Polis çatıdan düştüğünü söyledi.
42.Umut Bayram:(20) İstanbul Maltepe Cezaevi'nde kazağıyla kendini asarak intihar ettiği söylendi. Ailesi, vücudunda darb izleri olduğunu söyledi.
43.Erdal Keloğlu: Zonguldak'ta psikolojik sorunlar yaşamasına rağmen polislerce biber gazı sıkılıp dövülerek öldürüldü.
44.Abbas İnan: Çanakkale Polis Merkezi'nde, demir parmaklıklara kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.
45.Fatih Kolbasar: Sakarya L Tipi Cezaevi'nde intihar etti.

(Bu listede yeralanlar, sadece son bir yıl içinde ölenlerdir. İsimler, TİHV'in 2008 Yaşam Hakkı İhlallerine İlişkin Raporu'ndan alınmıştır.)

Bir yılda:
Belgelenen işkence olayı: 238
Hapishanelerde öldürülenler: 45 Kişi
Sokaklarda öldürülenler: 37 Kişi
Hak İhlalleri şikayetlerinde yüzde 300 artış

AKP de tıpkı İsrail gibi öldürmeyi çok iyi bilir!!

Tayyip: "Bir hanımefendiye el kaldırmak hangi ahlaka sığar?" demiş bir de.
Peki yandaki fotoğrafa ne der acaba?
8 Martlar'da, 1 Mayıslar'da, Kızılay'da meydanlarda copladıklarınız, şubelerde işkencelerden geçirdikleriniz "hanımefendi" sayılmıyor mu yoksa?

Bergama'da bir genç kız Tayyip Erdoğan'a sesleniyor: "Oyuncak dağıtmakla olmaz... İş istiyorum".
Erdoğan cevap veriyor:
"Büyük oranda çözdük. İşsizliği ortadan kaldırmak için çalışmalarımız devam ediyor".
At atabildiğin kadar; nasıl olsa seçim gezisi...
Rakamlar ortada oysa.
Türkiye bırakın "büyük oranda çözmüş" olmayı, işsizlikte dünya üçüncülüğü sırasında...

Aklı başında ve işbirlikçi olmayan herkes, bunun demokrat, adil bir ülke tablosu olmadığını görür.

Düzen, tüm dayatmalarını halka kabul ettirmek istiyor. Oligarşik diktatörlüğün otoritesini hiç kimse sorgulamasın, ona biat etsin diye öldürüyor.

Halkı; diktatörlüğü sorgulamayan, verilene razı olan, isyanı ve örgütlenmeyi asla düşünmeyen bir sürüye dönüştürmek için öldürüyor.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
siz olaya ideolojik bakıyorsunuz.ben ise objektif bakıyorum.nurhaka en güzel hizmeti kamil bey yapacaktır.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki