1
Nurhak'ta Diş Sağlığı Taraması Bir 28/2/2009, 13:32

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ana Bilim Dalı Dekan Yardımcısı Doç Dr. Türksel DÜLERGİL tarafından organize edilen; 6-12 yaş aralığı ilköğretim çağı çocukların, ağız sağlığı ve dişlerini korumaları organizasyonuna İlçe Milli Eğitim Müdürü Müslüm AYAZ İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin SEVİN, İlçe Özel İdare Müdürü Mekser AKGÜN, İlçemiz Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali Sakallı, Dr. Mehtap BALKANLIOĞLU ve Sağlık görevlileri katıldı
İlçemiz Lisesi konferans salonunda İlçemiz Sağlık Grup Başkanlığı Doktor ve Sağlık görevlilerine, Projenin tanıtımı ve uygulamanın nasıl yapılacağına ilişkin verilen eğitim ardından Doç. Dr. Türksel DÜLERGİL ve İlçemiz Sağlık Grup Başkanlığı sağlık görevlileri Nurhak İlçe Merkezinde bulunan İlköğretim Okullarının birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine anne ve babalar ile birlikte uygulama yapıldı.
Doç. Dr. Türksel DÜLERGİL yaptığı açıklamada; Geçen yıl yapılan uygulamanın devamı olarak bu yıl anne ve babaların katılımıyla 6-12 yaş aralığı ilköğretim çağı çocuklarına jel uygulamasını yaptıklarını; Uygulamaya bu yılın Nisan ayında ve annelerin de katılımıyla karne günü olan 12 Haziran günü tekrarlanacağını ifade etti.
Doç. Dr. Türksel DÜLERGİL; Uygulama birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine üç yıl boyunca yılda üç dört defa uygulamaya devam edilecektir dedi.
Ağız Diş Sağlığı ile ilgili çalışmalardan seçilmiş fotoğraflar

Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: