1
Nurhakta örnek dayanışma Bir 25/2/2009, 03:28
Nurhak’ta ilçe protokolü ile daire müdürleri arasında örnek bir dayanışma ve kaynaşma geleneği alkışlanacak güzellikte devam ediyor.
İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, Garnizon Komutanı Üsteğmen Durmuş Kıran, Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş ve tüm kurum ve kuruluş müdürleri her hafta Çarşamba günleri bir araya gelerek hizmette başarının güzelliğini birlikte kutluyorlar
Geleneksel güzelliğin Nurhak Kaymakamı Serdar Kartal’ın birlik, dayanışma ve kaynaşma adına daha verimli hizmetler aktarabilmek adına yapıldığını kaydeden daire müdürleri ve yetkilileri, her hafta bir noktada bir araya gelerek dönüşümlü olarak bir kurum tarafından dayanışma daveti verildiğini kaydettiler.
Bu dayanışma ve kaynaşmanın kendilerini vatandaşa hizmet sunma adına daha motive edici, protokol ve daire müdürleri arasında daha güçlü işbirliği oluşmasında katkı sağlayıcı olarak değerlendiren Nurhak yönetici ve kurum kurmayları, geleneksel güzelliğin hizmette başarıya dönüştüğü noktasında hem fikir içindeler.
Son kaynaşma daveti Nurhak’a bağlı Kullar Belediyesinin teras katında gerçekleşirken, konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Malmüdürü Mustafa Kılıç, “Kaymamamız Sayın Serdar Kartal tarafından başlatılan bu birliktelik davetleri her hafta bir kurum tarafından gerçekleştiriliyor. Çok anlamlı ve yerinde bir düşünce, Her hafta bir mekânda sabah mesaisini tamamladıktan sonra bir araya geliyoruz. Nurhak’ta gerçekten inanılmaz bir birliktelik içindeyiz. Böylesine güzel bir organizenin başka bir yerde olacağını tahmin etmiyorum. Bu geleneksel davetlerde hem bilgi alışverişi, hem daha başarılı hizmet sunma çabası hem de idari ve kurumlar arasında örnek bir dayanışma sergileniyor. Düşüncelerinden dolayı Kaymakamımız Sayın Serdar Kartal’a şahsım ve daire müdürleri adına teşekkür ediyorum” dedi.
Nurhak’ta idareci, yönetim ve daire müdürleri arasında yaşanan anlamlı birlikteliğin Kullar organizesinde Kaymakam Serdar Kartal, Garnizon Komutanı Üsteğmen Durmuş Kıran, Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, Cunhuritet Savcısı Cem Saklıca, İlçe Emniyet Amiri Efkan Hocaoğlu, Kullar Belediye Başkanı Cuma Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Müslüm Ayaz, davete bu hafta ev sahipliği yapan Malmüdürü Mustafa Yıldız, İlçe Sağlık Grup Başkanı Ali Sakallı, İlçe Tarım Müdürü İsmail Sönmez, Tapu Sicil Müdürü Battal Arık, Nüfus Müdürü Mehmet İpek, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Erol Geçer, Özel İdare Müdürü Mekser Akgün, Müftü Vekili Şevket Ortaç ve diğer ilgili birim yetkilileri yar aldılar.
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: