NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
SENİ DÜŞÜNÜRÜM
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 503;height: 2" alt="" />

Seni düşünürüm
Anamın kokusu gelir burnuma
Dünya güzeli anamın

Binmişsin atlıkarıncasına içimdeki bayramın
Fırdönersin eteklerinle saçların uçuşur
Bir yitirip bir bulurum al al olmuş yüzünü

Sebebi ne
Seni bir bıçak yarası gibi hatırlamamın
Sen böyle uzakken senin sesini duyup
Yerimden fırlamamın sebebi ne?

Diz çöküp bakarım ellerine
Ellerine dokunmak isterim
Dokunamam
Arkasından camın
Ben bir şaşkın seyircisiyim gülüm
Alaca karanlığımda oynadığım dramın

NAZIM HIKMET

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
yuregine saglik haseley bu siiri cok seviyorum

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz

Anahtar Kelime | Tags:
---------------------------------------------------
Konu Ismi: "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere|| Anahtar Kelime Bot Sürüm: 4.3.1 |
"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Full Indir, "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Full Dinle, "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Full Izle ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Download ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Yükle ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Free Download ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere ne demek ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere nasil oluyor ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlereücretsiz indir ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere fragmani, "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Film, "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Müzik ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere mp3, "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Videolari ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Resimleri, "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Dizileri, "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Sorun ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere hatasi ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlereCözüm nedir, "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere ne demek ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere nasil ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Programm ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Kurulum ,"SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Yardim "SENI DUSUNUYORUM" nazim hikmet sevenlere Kim

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

Admin İletişim