NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Mustafa Kemal Atatürk
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 7/2/2009, 21:44

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
kimseden kurtulduğum falan yok...ben senin gibileri çok gördüm...çokta uğraştım...ve emin olki benim gözüm, hepinizle baş edebilirim...yanlış anlama haa burda kendimi övmüyorum...sizinle bırak 18 i 3 yaşındaki çocuk bile baş eder...çünkü 3 yaşındaki çocukları kandıramayacak kadar basit yalanlar uyduruyorsunuz...biz karşı devrimcilerden çok sizinle uğraşıyoruz be...(!) sıkıya gelemedinizmi basarsınız küfrü basarsınız hakareti yapınız budur çünkü...ve sizinle tutupta sanalda kaşık yarıştıracak değilim...bu amatör ve egoist insnların işidir...biz yapacağımızı zamanı ve yerinde yapıyoruz buna emin olabilirsin...ve kimsenden korkumuz olmadı bu güne dek olmayacakta...ah ne yazıkki şu meret sanalda herşey yazılmıyor...bir gün yüz yüze tartışmak isterdim seninle...ama olmuyor naparsın...ama biz sanal devrimci takınan insanlardan değiliz...dediğim gibi yapacağımızı yapar...sanalı ise bir amaç olarak değil bir araç (materyal) olarak kullanırız...ne diyeyim...yolun açık olsun...yönetim panelim kapanmış admin arkadaş gelince banlanacaksın hayırlı uğurlu olsun..ama merak etme süresiz banlanmayacaksın...bizde böyle bişey yoktur...sadece cümlende hakaret içerdiği için süreli cezalandıracaksın...umarım akıllanırda gelirsin!...hoşça ve dostça kal...herşey gönlünce olsun

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör http://www.gobelek.forum.st

27(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 7/2/2009, 22:18

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
.SURGUN. demiş ki:kimseden kurtulduğum falan yok...ben senin gibileri çok gördüm...çokta uğraştım...ve emin olki benim gözüm, hepinizle baş edebilirim...yanlış anlama haa burda kendimi övmüyorum...sizinle bırak 18 i 3 yaşındaki çocuk bile baş eder...çünkü 3 yaşındaki çocukları kandıramayacak kadar basit yalanlar uyduruyorsunuz...biz karşı devrimcilerden çok sizinle uğraşıyoruz be...(!) sıkıya gelemedinizmi basarsınız küfrü basarsınız hakareti yapınız budur çünkü...ve sizinle tutupta sanalda kaşık yarıştıracak değilim...bu amatör ve egoist insnların işidir...biz yapacağımızı zamanı ve yerinde yapıyoruz buna emin olabilirsin...ve kimsenden korkumuz olmadı bu güne dek olmayacakta...ah ne yazıkki şu meret sanalda herşey yazılmıyor...bir gün yüz yüze tartışmak isterdim seninle...ama olmuyor naparsın...ama biz sanal devrimci takınan insanlardan değiliz...dediğim gibi yapacağımızı yapar...sanalı ise bir amaç olarak değil bir araç (materyal) olarak kullanırız...ne diyeyim...yolun açık olsun...yönetim panelim kapanmış admin arkadaş gelince banlanacaksın hayırlı uğurlu olsun..ama merak etme süresiz banlanmayacaksın...bizde böyle bişey yoktur...sadece cümlende hakaret içerdiği için süreli cezalandıracaksın...umarım akıllanırda gelirsin!...hoşça ve dostça kal...herşey gönlünce olsun

kimseden kurtulduğum falan yok...ben senin gibileri çok
gördüm...çokta uğraştım...ve emin olki benim gözüm, hepinizle baş
edebilirim...yanlış anlama haa burda kendimi övmüyorum...sizinle bırak
18 i 3 yaşındaki çocuk bile baş eder...çünkü 3 yaşındaki çocukları
kandıramayacak kadar basit yalanlar uyduruyorsunuz

Dogru ya. Hepimizle bas edebilirsin. Reislerin sana "Kocum bak sana bu ezberlettiklerimi bunlara karsi hep tekrarla" dedigi icin surekli bizimle tekrar tekrar(!) basa cikiyorsun Smile

Pardon, bizim yalanlarimiz cok basit oldugu icin insanlari kandiramiyoruz, bu isleri en guzel siz yaparsiniz. Hani dersim yalani Wink Hani bilmem ne katliami Wink hani kardeslik, ozgurluk baris varya .... senii seniii anladin sen onu ...

biz karşı devrimcilerden çok sizinle uğraşıyoruz be...(!)
sıkıya gelemedinizmi basarsınız küfrü basarsınız hakareti yapınız budur
çünkü...ve sizinle tutupta sanalda kaşık yarıştıracak değilim...bu
amatör ve egoist insnların işidir...

Gorende devrim yaptilarda devrimlerine karsi devrim yapmaya calisanlar var sanacak. Asil karsi devrimciler sizlersiniz, gericilerle ittifak yapip Türk halkini esir almaya Türk devrimini by-pass (es gecmeye) yapmaya calisan sizlersiniz.

Bizim küfür etmeye ihtiyacimiz yok. Onu kukla'lar yapar. (yine sen onu anladin). Hep kasik yaristiracak "daalim" diyorsun hemde ''hepiniz ile basa cika bilirim diyorsun". Becere bilsem Recep Ivedik gibi gülecegim vallahi Very Happy

biz yapacağımızı zamanı ve yerinde yapıyoruz buna emin
olabilirsin...ve kimsenden korkumuz olmadı bu güne dek olmayacakta...ah
ne yazıkki şu meret sanalda herşey yazılmıyor...bir gün yüz yüze
tartışmak isterdim seninle...ama olmuyor naparsın

Dogru zaman ve yerine gore donemlere gore degisi veriyorsunuz birden bire. Niye yazilmasin sanal'da hersey? Hani korkmuyordun kimseden? Mesela ben "basimi agritacak" bir resim yayimlamistim burada. Hem korkmuyorum diyorsun hem cekiniyorsun. Bak gercek'ten diyorum becere bilsem ikinci defa Recep Ivedik gibi gülerdim.

Istersen yüz yüze'de tartisiriz gülüm. s1kma tatli canini. Hayat bu, belki karsilasiriz bi yerde. Belki sen bir militan olarak isyan'da olursun ben ise o isyani bastirmaya giden Serefli Bir Türk Askeri! Bellimi olur. Veya belki ben Ergenekon saptirmasiyla tutuklanan Kemalist Türk Devrimcisi sen ise bana iftira atan, darbeci, irkci ve sucluymus gibi gosteren adi lazim degil dergide/gazete'de o güzel makalelerin'de günü gecirmek icin malzeme yaparsin? Bellimi olur.

Yani diyecegim su dur. Kemalistler icin ''olmaz'' diye birsey yoktur. onun icin
ama olmuyor naparsın
demeye gerek yok -kanisindayim-.

ama biz sanal devrimci takınan insanlardan değiliz...dediğim
gibi yapacağımızı yapar...sanalı ise bir amaç olarak değil bir araç
(materyal) olarak kullanırız...ne diyeyim...yolun açık olsun...yönetim
panelim kapanmış admin arkadaş gelince banlanacaksın hayırlı uğurlu
olsun..ama merak etme süresiz banlanmayacaksın...bizde böyle bişey
yoktur...sadece cümlende hakaret içerdiği için süreli
cezalandıracaksın...umarım akıllanırda gelirsin!...hoşça ve dostça
kal...herşey gönlünce olsun

Sanal devrimcilik yoktur'ki oyle birseyin ''takilani'' olsun. Yapacaginizi biliyoruz. Sanali ise ne olarak hangi amacla kullandiginizi'da biliyoruz, nasil insanlari kek yerine koymaya calistinizi'da biliyoruz. Sosyalist forum/site komünist forum/site'lerinde nasil ulusal kurtulus orgütlerini (daha daha neler) savundugunuzu, onlar'dan olmamis gibi gorunup onlara en büyük iyiligi nasil yaptiginizi cok iyi biliyoruz.

yolun açık olsun

Sagol adamim.

yönetim
panelim kapanmış admin arkadaş gelince banlanacaksın hayırlı uğurlu
olsun..

Sagol. Insallah hayrini gorecegiz.

ama merak etme süresiz banlanmayacaksın...bizde böyle bişey
yoktur...

Abi ne yaptin yaa, yani burayi okumasam aha gitti uyelik diyordum. Saol. Bu arada af'dan yararlanacakmiyim? Dag'dan inip meclise girme gibi bir hakkim olacakmi?

bizde böyle bişey
yoktur...

Iyi adalet varmis burada.

sadece cümlende hakaret içerdiği için süreli
cezalandıracaksın...umarım akıllanırda gelirsin!...hoşça ve dostça

Cümlemde hakaret yoktu sayin savcim. Ben o 'Atasozünü' bir ornek olarak vermistim. Keske bu kadar alingan olmasaydin. Neyse adalete karsi boynumuz tüğ'den ince.

umarım akıllanırda gelirsin!...
Bü cümleyi bir hakaret olarak algilayip benim akilsiz oldugumu soylediginin kanisina varip senin'de banlanman icin bir ''dava'' aca bilirim, ancak bunu yapmayacagim. Zaten yapsam'da avukat tutacak param yok. Savcilar'da torpile gelmez.

hoşça ve dostça

Sagol kanka

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

28(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 7/2/2009, 22:47

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
ne seviyede olduğunu yazdığın yazıyla belli etmişsin sen...merak etme...sanalda herşeyi yazmamanın nedeni korkumdan değildir...ya da çekinmemden...sizler öyle insanlarsınızki herşeye verilecek bir yanıtınız var...o yüzden pek bişey yazasımda gelmiyor aslına bakarsan...sen o kullandığın resmi bi tehlike unsuru olarak gördün?..doğrudur görmekte haklısın...çünkü daha neyin ne olduğunu bilmediğin çok belli...

yine reislerden bahsetmişsin...ne reisi..kafandan element uydurma efendi!..bukadar gülünç bir cümle olabilirmi ya..recep ivedik gibi gülesim geldi diyorsun...şöyle gözümde canlandırdımda seni..tam böyle recep ivedik olacak adamsın...esprilerin komik değil ama düştüüğün hal ve konum çook komik be gurban..ayrıca o atasözünü hakaret unsuru olarak kabul etmemişsin...ben burda sana bi atasözü yazarım aklın hayalin durur bende derimki ''o sadece bi atasözü idi neden alınıyorsun Very Happy '' değilmi ne hoş olur ama..ama yok hocam bizde öyle oyunlar...biz laf salatasını pek beceremeyiz sizler gibi...yahu iki üç gündür şurdasın tek bildiğin şey alıntı yapıp kopyala yapıştır yapıp bide satmak...tabi bizde yedik...senin düşünme kabiliyetin yokmu gözüm?...bak bana hiç biyerde kopyuala yapıştır yapıyormuyum...aaaşaa bilgili olduğğumu diyemem...öğreneceğim çok şey var daha...ama senin gibi de kopyala yapıştır yapmıyorumki ne biliyorsam onu yazıyorum...sanal devrimcilik yoktur diyorsun bir yandan bir yandanda cidden sanal devrimcilik yapan siteleri bana örnek gösteriyorsun bu ne çelişkiiii...ayrıca git bak bakalım o forumlarda görebilecekmisin beni bay-çokbilmiş!..

ama şu reis meselesine çok güldüm cidden...hayal gücün ciddi anlamda çok geniş..kitap falan yazmayı denedinmi sen ''masal kitabı''...bence denemelisin bay-çok bilmiş ''abi''...ayrıca o adı lazım değil dediğin dergi,gazete vs ler...her neyse ''adı lazım değil'' sizleri gerçek anlamda teşhir edip kirli çamaşırlarınızı ortaya döken gerçek yapılardır...tabi bu durumu sindiremediğiniz için paaatt! diye vurursunuz terörist damgasınız değilmi...aaah sizler...kendi ağzınla düşüyorsun...sende diyorsun bak ''türk solu'' ve ''kemalizm'' safsatasını savunan insanlar ''ergenekondan'' yargılanıyor..acaba nedennnnn?...bak atalar ne diyor ''ateş olmayan yerden duman çıkmaz...'' bak yine ne diyor atalar ''kılavuzu karga olanın burnu *pislikten çıkmaz'' iyimi daha sayammı sana....kendi kendinizi çürütüyorsunuz...olayı dalgaya vuruyorsunuz...vurmaya devam edin ne diyim...

www.NURHAK.org

29(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 7/2/2009, 22:58

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
Yine cok yazi az mantik. Biz sizin gibi ******yaristirma derdin'de degiliz. Nasil laf yetistiririm diye kendi kendine bogusan bir cocuksun benim gozum'de.

Zamanina yazik ettin. Ne geregi vardi bunca girgir'a. Dusunup daha guzel birseyler(!) yaza bilirdin belki(!).

Hadi kolay gelsin.

Bu arada ne zaman banlanacagim, mahkeme karari belli oldumu?

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

30(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 7/2/2009, 23:03

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
yarıştırıyorsun ama Very Happy ben bırakıyorum sen yazıyorsun ısrarla...gitmekmi istiyorsun siteden durmadan ne zaman banlanacam diye soruyorsun gideceksen buyur...sağ üst köşede çıkış yazıyo ona tıkla...bukadar basit...ayrıca merak etme ben yazmam gereken şeyleri yazmam gereeken yerlere yazıyoruım dediğim gibi...yapıcak bişeyim yok şu an kendimi dinlenmeye çektim bugünlük...o boş vaktide seniinle geçiriyorum işte naparsın öğrenci adamız şurda iki gün sonra okul başlayacak stres atıyoruz...teşekkür ediyorum sana...bu arada ismiini bahşedermisin acaba tanışmak isterim seninle...

www.NURHAK.org

31(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 7/2/2009, 23:11

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
Tesaduf iste. Cevap hakki doguyor bende yazi veriyorum.

Adim Murat Karaca. Nurhak SK (Spor Klubu) ozel bolum'de Nurhak futbol takimimin resimleri (oyuncular filan) tasiyacagim buraya. Nasil biri oldugumuda gorursun onda. (Not: 7. numarali formayi giyerim)

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

32(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 7/2/2009, 23:16

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
tüh keşke tc kimlik nonu falanda verseydin şimdi ben seni nasıl bulucum aman allahım...isminle bulamamkine...yok yok sen telefonla kimlik nonuda ver...eeeey çok akıllı insan...şu yaptığına bi baksana...birz daha üstüne gelsem heralde yedi ceddini sayacan burda hemi ?.. neyse bunu bir meydan okumamı kabul ediym şimdi hani ismini falan herşeini vermişsin ya...nasıl kabul etsemki...neyse...bakalım diyorum ya hep hayırlısı ne ise o olsun ...senin yüzünden idealist olduım çıktım be...durmadan tevekkül ediyorum şu halime bak... Very Happy Razz

www.NURHAK.org

33(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 7/2/2009, 23:30

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
.SURGUN. demiş ki:bu arada ismiini bahşedermisin acaba tanışmak isterim seninle...

Hem soruyorsun hem kiziyorsun.

Sevgili Ilyas Salman'in film'i geldi aklima.

"Versek'de doviy vermesek'de doviy"

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

34(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 8/2/2009, 15:10

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
bu tartışmalar fayda getirmez.ayrıca banlanacaksın tehdidi çok yersiz.fikirlerini açıkca yazan kişiler niye banlanmakla tehdit ediliyor.bu çok yanlış.selam ve sevgiler.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

35(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 8/2/2009, 23:20

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
revo sana cevap yazmamayi denedim ama bu seni ruhen rahatlatir onun icin yaziyorum. yukarda yazdigin, .............ürür kervan yürür diye yazmissin genelde kervanda develer olur budurumda kervanin yürüyor yada kervan seklinde yürüyorsunuz,bunu sen kendine yakistirmissin.biraz medeni ol adapli takin siddet ve küfüre basvuranlar genelde kendi düsüncelerine güvenemeyenler veya kendi düsüncelerini savunamayanlarin bas vurdugu bir yöntem ayrica böyle sözler aciz kalmanin verdigi bir durumdur,suan elimde o konusmalar var diyorsun madem o konusmalardan haberin vardi ilkyazimda tak diye neden cikarmadin,cikaramazdin cünkü öyle birseyden haberin yoktur,onlarin tam metin olmadiginida bilmiyorsun bilemezsin,senin arastirman belirli kaynaklarin disina cikmaz peki ben sana öyle bir cümleyi göndersem nasil inanacaksin simdiden inkar ediyorsun,senin bos polemiklerine ayiracak zamanim yoktur ortada ayan beyan duran onca seyi inkar edip görmezden gelen birine neyi ispat edecegim ,ögrenmissin dinci,kürtcü lafini bidefa sosyalist bir sistemi savunan birinin dine bakisini bilmiyorsun önce iyi bir arastir ögren ondan sonra yazilanlarin ne anlama geldigini daha iyi anlarsin

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

36(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 9/2/2009, 03:22

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
Duymadigim birsey anlat arkadas?

Bu kuru cokelek laflari gec....

Klasik kacis yolu ...

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

37(ala) Geri: Mustafa Kemal Atatürk Bir 9/2/2009, 12:02

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
kırıcı olmadan fikir ve düşüncelerimizi aktaralım.selam ve sevgiler.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2