.SURGUN. demiş ki:kimseden kurtulduğum falan yok...ben senin gibileri çok gördüm...çokta uğraştım...ve emin olki benim gözüm, hepinizle baş edebilirim...yanlış anlama haa burda kendimi övmüyorum...sizinle bırak 18 i 3 yaşındaki çocuk bile baş eder...çünkü 3 yaşındaki çocukları kandıramayacak kadar basit yalanlar uyduruyorsunuz...biz karşı devrimcilerden çok sizinle uğraşıyoruz be...(!) sıkıya gelemedinizmi basarsınız küfrü basarsınız hakareti yapınız budur çünkü...ve sizinle tutupta sanalda kaşık yarıştıracak değilim...bu amatör ve egoist insnların işidir...biz yapacağımızı zamanı ve yerinde yapıyoruz buna emin olabilirsin...ve kimsenden korkumuz olmadı bu güne dek olmayacakta...ah ne yazıkki şu meret sanalda herşey yazılmıyor...bir gün yüz yüze tartışmak isterdim seninle...ama olmuyor naparsın...ama biz sanal devrimci takınan insanlardan değiliz...dediğim gibi yapacağımızı yapar...sanalı ise bir amaç olarak değil bir araç (materyal) olarak kullanırız...ne diyeyim...yolun açık olsun...yönetim panelim kapanmış admin arkadaş gelince banlanacaksın hayırlı uğurlu olsun..ama merak etme süresiz banlanmayacaksın...bizde böyle bişey yoktur...sadece cümlende hakaret içerdiği için süreli cezalandıracaksın...umarım akıllanırda gelirsin!...hoşça ve dostça kal...herşey gönlünce olsun
kimseden kurtulduğum falan yok...ben senin gibileri çok
gördüm...çokta uğraştım...ve emin olki benim gözüm, hepinizle baş
edebilirim...yanlış anlama haa burda kendimi övmüyorum...sizinle bırak
18 i 3 yaşındaki çocuk bile baş eder...çünkü 3 yaşındaki çocukları
kandıramayacak kadar basit yalanlar uyduruyorsunuz
Dogru ya. Hepimizle bas edebilirsin. Reislerin sana "
Kocum bak sana bu ezberlettiklerimi bunlara karsi hep tekrarla" dedigi icin surekli bizimle tekrar tekrar(!) basa cikiyorsun

Pardon, bizim yalanlarimiz cok basit oldugu icin insanlari kandiramiyoruz, bu isleri en guzel siz yaparsiniz. Hani dersim yalani

Hani bilmem ne katliami

hani kardeslik, ozgurluk baris varya .... senii seniii anladin sen onu ...
biz karşı devrimcilerden çok sizinle uğraşıyoruz be...(!)
sıkıya gelemedinizmi basarsınız küfrü basarsınız hakareti yapınız budur
çünkü...ve sizinle tutupta sanalda kaşık yarıştıracak değilim...bu
amatör ve egoist insnların işidir...
Gorende devrim yaptilarda devrimlerine karsi devrim yapmaya calisanlar var sanacak. Asil karsi devrimciler sizlersiniz, gericilerle ittifak yapip Türk halkini esir almaya Türk devrimini by-pass (es gecmeye) yapmaya calisan sizlersiniz.
Bizim küfür etmeye ihtiyacimiz yok. Onu kukla'lar yapar. (yine sen onu anladin). Hep kasik yaristiracak "daalim" diyorsun hemde ''hepiniz ile basa cika bilirim diyorsun". Becere bilsem Recep Ivedik gibi gülecegim vallahi

biz yapacağımızı zamanı ve yerinde yapıyoruz buna emin
olabilirsin...ve kimsenden korkumuz olmadı bu güne dek olmayacakta...ah
ne yazıkki şu meret sanalda herşey yazılmıyor...bir gün yüz yüze
tartışmak isterdim seninle...ama olmuyor naparsın
Dogru zaman ve yerine gore donemlere gore degisi veriyorsunuz birden bire. Niye yazilmasin sanal'da hersey? Hani korkmuyordun kimseden? Mesela ben "basimi agritacak" bir resim yayimlamistim burada. Hem korkmuyorum diyorsun hem cekiniyorsun. Bak gercek'ten diyorum becere bilsem ikinci defa Recep Ivedik gibi gülerdim.
Istersen yüz yüze'de tartisiriz gülüm. s1kma tatli canini. Hayat bu, belki karsilasiriz bi yerde. Belki sen bir militan olarak isyan'da olursun ben ise o isyani bastirmaya giden Serefli Bir Türk Askeri! Bellimi olur. Veya belki ben Ergenekon saptirmasiyla tutuklanan Kemalist Türk Devrimcisi sen ise bana iftira atan, darbeci, irkci ve sucluymus gibi gosteren adi lazim degil dergide/gazete'de o güzel makalelerin'de günü gecirmek icin malzeme yaparsin? Bellimi olur.
Yani diyecegim su dur. Kemalistler icin ''olmaz'' diye birsey yoktur. onun icin
ama olmuyor naparsın
demeye gerek yok -kanisindayim-.
ama biz sanal devrimci takınan insanlardan değiliz...dediğim
gibi yapacağımızı yapar...sanalı ise bir amaç olarak değil bir araç
(materyal) olarak kullanırız...ne diyeyim...yolun açık olsun...yönetim
panelim kapanmış admin arkadaş gelince banlanacaksın hayırlı uğurlu
olsun..ama merak etme süresiz banlanmayacaksın...bizde böyle bişey
yoktur...sadece cümlende hakaret içerdiği için süreli
cezalandıracaksın...umarım akıllanırda gelirsin!...hoşça ve dostça
kal...herşey gönlünce olsun
Sanal devrimcilik yoktur'ki oyle birseyin ''takilani'' olsun. Yapacaginizi biliyoruz. Sanali ise ne olarak hangi amacla kullandiginizi'da biliyoruz, nasil insanlari kek yerine koymaya calistinizi'da biliyoruz. Sosyalist forum/site komünist forum/site'lerinde nasil ulusal kurtulus orgütlerini (daha daha neler) savundugunuzu, onlar'dan olmamis gibi gorunup onlara en büyük iyiligi nasil yaptiginizi cok iyi biliyoruz.
yolun açık olsun
Sagol adamim.
yönetim
panelim kapanmış admin arkadaş gelince banlanacaksın hayırlı uğurlu
olsun..
Sagol. Insallah hayrini gorecegiz.
ama merak etme süresiz banlanmayacaksın...bizde böyle bişey
yoktur...
Abi ne yaptin yaa, yani burayi okumasam aha gitti uyelik diyordum. Saol. Bu arada af'dan yararlanacakmiyim? Dag'dan inip meclise girme gibi bir hakkim olacakmi?
bizde böyle bişey
yoktur...
Iyi adalet varmis burada.
sadece cümlende hakaret içerdiği için süreli
cezalandıracaksın...umarım akıllanırda gelirsin!...hoşça ve dostça
Cümlemde hakaret yoktu sayin savcim. Ben o 'Atasozünü' bir ornek olarak vermistim. Keske bu kadar alingan olmasaydin. Neyse adalete karsi boynumuz
tüğ'den ince.
umarım akıllanırda gelirsin!...
Bü cümleyi bir hakaret olarak algilayip benim akilsiz oldugumu soylediginin kanisina varip senin'de banlanman icin bir ''dava'' aca bilirim, ancak bunu yapmayacagim. Zaten yapsam'da avukat tutacak param yok. Savcilar'da torpile gelmez.
hoşça ve dostça
Sagol kanka