NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
biz annelerimizden ne ogrendik
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1(ala) biz annelerimizden ne ogrendik Bir 17/1/2009, 20:04

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYI:
"Bana bakin! Çıkın dışarıda yiyin birbirinizi, evi daha yeni temizledim...!!!"

DUALARIN GUCUNU:

"Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi..."

ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI:

"O oyuncaklarını topla yoksa bi atarsam gidip hepsini karşı sahilden toplarsın.."

MANTIKLI DÜŞÜNMEYI:

"Ben öyle diyosam öyledir...!!!"

HAYATIN TRAJIKOMIK YANLARINI:

"Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem... "

HAYATIN ÇELİŞKILERLE DOLU OLDUĞUNU:

"Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!"

DAYANIKLI OLMAYI:

" O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"

HAVA RAPORU TAHMINI YAPMAYI:

" Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."

ABARTMAYI:

"Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye..!!"

DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ:

"Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ..."

OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI:

"Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşücek kenara çekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"

KISKANMAYI:

" Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun..."

SABIRLI OLMAYI;

"Baban eve gelsin, sen görürsün''

HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI;

"Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"

DİYALOG KURMAYI;

"Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!"
"Ne söyleyeyim anne?"
"Sus!! Bana cevap verme!!!"

TIP BİLGİLERİNİ;

"Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü"

OLGUN OLMAYI;

"Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."

GENETİK BİLGİLERİ
;
"Sen de o lanet olası babana çektin."

BİLGELİĞİ;

"Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."

V E ...
ADALETİ;

"Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar..."

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
hep analarimiz derdi yarin bir cocugun olursa gorursun analigin babaligin ne oldugunu derlerdi.hic dikakt ettinizmi bir kiz cocugunun eline bebek verilir erkek cocuga ise silah ,kamyon ,araba nerede vurucu kirici seyler varsa onlar verilir bir kiz cocuguna itaat etme ogretilir abine kardesine karsi cikmabizim sozumu yerine getir .kiz cocuklari evcilik vs gibi oyular oynarken erkeke cocuklar daha bambaska seyler oynarlar ve bu goruluyorki daima kadinlar kiz cocuklari ezilen bir tarafta yer almistir ve halada oyle.onemli olan bence insanin once kendine guvenmesi ve ekonomik olarak bagimsizligini kazanmasi gerekiyor o zman insan dahada buyuyor ve gelisiyor .bize ogretilen yada kadinlara ogretilen bu davranislar yapamak yerine ortaya guzelikler cikarmak en guzeli dir bana gore

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
S.MODERATÖR
S.MODERATÖR
bir kiz çocugu araba alinca sen neyapicin arabayi diyoruz eger erkek alirsa t.. olucun diyok ama erkek çocugu baba kiz çocugu sofor olamazmi aslinda biz degistirmek istemiyoruz halil can

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
paylaşımın çok güzel haseley can.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
EVET HASELEY CAN BIRAZ KADINLARIN UYANMASI GEREKIYOR HEP BIRSEYLERI YADA BIRILERINI BEKLEMEK DEGIL DAHA ARASTIRMACI DAHA PAYLASIMCI BIR ORTAM YARATMAK GEREKIYOR HADI AYAGA KALK UYAN ARTIK DORT DUVAR ARSINA KAPANMAKTAN KURTUL ARTIK

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]