1
Aslan Palalı, CHP Nurhak İl genel Meclis Üyesi Aday Adayı Bir 8/1/2009, 23:38

Nurhak'tan CHP İl Genel Meclisi üyeliğine aday adaylığını açıklayan Aslan Palalı, ''Kendi doğduğum topraklarımda gömülmek istediğim bu yerde, hizmet etmek isteğiyle aday oldum'' dedi.
Aslan Palalı kendini şöyle anlatıyor :
''1964 yılında Nurhak'ta doğdum. İlkokulu Nurhak'ta, ortaokulu ise Elbistan'da bitirdim. 1980 yılından sonra lokanta ve restoran işletmeciliğiyle birlikte esnaflığın içinde olmaya başladım. 19 yıldır Adıyaman'da ticaretle uğraşmaktayım.
Bu coğrafya benim için çok önemli. Nurhak topraklarını çok seviyorum. Adıyaman'da CHP'nin gençlik kollarında ve il yönetiminde görev aldım.
Nurhak'ta doğduğum topraklarda CHP adına her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Her ne kadar Adıyaman'da yaşasam da seçimlerde Nurhak'ta solun kazanması için tüm gücümü ve tanıdıklarımın desteklerini yönlendirerek çalıştım. Yaklaşık 4 yıldır evim burada ve haftada en az iki gün buradayım. Bundan sonraki yaşantımı da burada geçirmek istiyorum.
Her zaman insanlara yararlı çalışmalar yaptım. Sosyal ve kültürel anlamda yaptığım etkinlikler herkesin dilindedir.
''Neden Adıyaman değil de Nurhak?'' diye sorduğunuzda bana Adıyaman'da aynı gör3ev verilmek istendi ''Gerçekten de sen bize lazımsın yıllarda emeğini gördük'' denildi. Hatta Belediye Başkanı aday adaylarından iki kişi bana Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nü kazandığımızda ''bu görev senindir'' denildi. Ben bunlara ''hayır'' dedim.
Kendi doğduğum topraklarda gömülmek istediğim bu yerde hizmet etmek isteğiyle aday oldum''
kaynak : elbistanın sesi
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: