1
Hafıza-i Beşer: Nurhak'ta 2008 den Kalanlar... Bir 31/12/2008, 02:06

17 Ocak 2008 : Nurhak Portal yayın hayatına başladı özelde Nurhak için genelde tüm kardeş dünya halklarının çığlıgında küçücükte olsa bir ses olması kaygısıyla yola çıktı...O nedenledir ki sloganı "ÖZELDEN GENELE YERELDEN EVRENSELE"dir...
23 Şub. 2008: Yoğun kar yağışı nedeniyle nurhak ta hayat durdu ilçe yolları kapandı elektrikler kesildi hatta telefon şebekleri devre dışı kaldı...
8 Mart 2008 : Elbistan ADD , Nurhak CHP ilçe Teşkilatı , Elbistan Eğitim-sen, Elbistan Kültür Merkezi, Barış Belediyesi yaptıkları çeşitli Etkinlikler ile Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyorlar.
Nurhak CHP ilçe teşkilatı tarafından yapılan açıklmada 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla Nurhak Merkez ve Beldelerinde Gün dolayısıyla Karanfil ve broşür dağıtımı yapılacağı günün anlam öneminin açıklanacağı bildirildi.
Barış Belediyesi Gelenekselleşen 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü etkinliklerinde Tüm mahalle ve belde kadınlarına karanfil dağıttı.
Elbistan ADD tarafından yapılan açıklamada 8 Mart dünya Emekçi kadınlar günü dolayısıyla Elbistan Grand otelde yapılacak etkinlik duyuruldu....
16 Mart 2008 :MERSİN'DE YASAYAN PINARBASI MAHALLEMİZDEN VİCO ALİ'NİN OGLU KIBRIS'TA LİSAN EĞİTİMİNİ YAPAN İBRHİM PALALI GECİRDİĞİ BİR TRAFİK KAZASI SONUCU YASAMINI KAYBETMİŞTİR... ilk acı haberimiz olarak kayıtlarımıza geçti....
21 Mart 2008 : Başta Ortadoğu halkı olmak üzere Emperyal vahşetin savaş açtığı halklara, türk ve kürt halkına, ve bütün dünya halklarının kardeşlik adına Nevruz kutlu olsun...Şeklinde Nurhak ve Elbistanda Tüm dünyada oldugu gibi nevruz kutlamalrı yapıldı...
22 Mart 2008 : İLÇEMİZ DE BİLGİ YARISMASI Düzenlendi...Nurhak ilköğretim okulu ve Barış ilköğretim okulu arasında yaşanan mücadele normal sorularda berabere tamamlandı. Beraberlik ardından sorulan yedek sorularda Nurhak ilköğretim okulu Birinci Barış ilköğretim okulu ikinci ve kullar tatlar ilköğretim okulu üçüncü sırayı aldı....
7 Nis. 2008 :SEVGİLİ NURHAKLI CANLAR BİLİNDİĞİ ÜZERE NURHAK ENTEGRE DEVLET HASTANESİNİN İHALESİ YAPILALI YAKLASIK 6 AY OLDU LAKİN BİR TEK ÇİVİ BİLE ÇAKILMADI
[/b]SEVGİLİ CANLAR ÇAĞLAYANCERİT ENTEGRE DEVLET HASTANESİ İLE AYNI ZAMANDA İHALESİ YAPILMASINA RAĞMEN ÇAĞLAYANCERİT ENTEGRE DEVLET HASTANESİ İNŞAATI NERDEYSE BİTMEK ÜZERE LAKİN NURHAK DEVLET HASTANESİ İÇİN BİR TEK ÇİVİ BİLE ÇAKILMAMASI AKLIMIZDA SORU İŞARETLERİ YARATIYOR TÜM CANLARA SESLENİYORUM HASTANEMİZE SAHİP ÇIKALIM .... spotunu gectik
1 Mayıs 2008 : Elbistan ve nurhak 1 mayıs etkinliklerle kutlandı....
9 Mayıs 2008: Çiley Omar’ın hanımı vefat etti ....
15 Mayıs 2008 : Hüyük Mahallemizden EMİNE MEŞE hayata veda etti....
17 Mayıs 2008 :TERSANENİN SON KURBANI NURHAK 'TAN[Murat Çalışkan]; bir acı başlık daha attarak bu haberi sizlerle paylaştık...
18 Mayıs 2008 : FRANSA DA ÇALIŞMAKTA OLAN GURBETÇİLERİMİZDEN ALİ MEŞE BİR PATLAMA SONUCU HAYATINI KAYBETMİŞTİR..
18 Mayıs 2008 :CUMHURİYET YÜRÜYÜSÜ YAPILDI....Nurhak lisesi bando takımı eşliğinde meşale yakarak nurhak lisesinden hareket eden Nurhak lisesi öğrencileri Nurhak merkezinde Atatürk bulvarında Nurhaklıların da yürüyüşe katılımıyla (kadın ,çoluk ,çocuk genç) yürüyüş gerçekleşti...
19 Mayıs 2008 : 19 Mayıs Atatürk ü Anma , Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı....
29 Mayıs 2008 : Nurhak Devlet Hastanesi Inşaatı Haziran 2008'de Başlayacak
Nurhak Devlet Hastanesi inşaatının, ihaleyi kazanan müteahhit firma Doğanay İnşaat tarafından Haziran 2008'de başlayacağı bildirildi haberini gectik...
02.06.2008 : Karaçar Mahallemizden Şeyho BÜLBÜL(Tikli Şifo) 71 yaşında 02.06.2008 tarihinde hayata veda etti...
18 Haz. 2008 : Nurhak ta Futbol Turnuvası etkinlikleri duyuruldu....
17.Haz. 2008 : İlçemizde İnternet Evi Açıldı....
1 Tem. 2008 : Nurhak'ımıza devlet hastanesi temeli atıldı...
10 Tem. 2008 : Sosyalist Gençlik Derneği üyesi Zeynel Gül, hakkında “yakalama” emri olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı...
27.Tem.2008 : [MUSA CÜCÜK] MISTIK MUSA İNTİHAR EDEREK YASAMINA SON VERDİ... diye acı bir haber daha paylaştık...
27.Tem.2008 : ÖZLEYECEĞİZ BE ABİ! UNDO YUSUF [YUSUF HORUZ] BİZE KÜSTÜ VEDA BİLE ETMEDİ ALACAGIN OLSUN ABİ...DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ,SEVGİLİ ABİMİZ ,CAN YOLDAŞIMIZ UNDO YUSUF 27.07.2008 TARİHİNİNDE GECİRDİĞİ KALP KRIZİ SONUCU BİZLERE VEDA BİLE ETMEDEN SESSİZCE ARAMIZDAN AYRILMISTIR...
BU VEFASIZLIGINA ÇOK KIZDIK BE YUSUF ABİ
DAİMA BİZİMLESİN DAİMA SENİNLEYİZ!
RUHUN ŞAD OLSUN, MEKANININ CENNET OLSUN!... yorumsuz bir haber...
9 Ağus. 2008 : 4.Nurhak Kültür Şenliği Çoşkuyla Kutlandı...
17 Ağus. 2008 : Elbistan-Nurhak karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 6’sı ağır toplam 8 kişi yaralandı...
22 Ağus. 2008 : Nurhak girişinde meydana kazada Ahmet Bulut(55) hayatını kaybetti...diye acı bir haber daha paylaştık...
26 Ağus. 2008 : CANLAR YUSUF DAYIM IN DÜĞÜNÜ VAR TÜM NURHAKIN BAŞI SAĞOLSUN...yine tarifsiz acılar bırakan can abimizi bu haberle uğurladık...
30 Ağus. 2008 : 30 Ağustos Zafer Bayramının 86. yıldönümü İlçemizde Kutlandı....
9 Eyl. 2008 : Nurhak İlçe Kaymakamımız Serdar KARTAL Göreve Başladı ...
13 Eyl. 2008 : Eski ortağı sırtından vurdu ! Nurhaklı Beşir DOĞAN hayatını kaybetti...diye bir acı haber daha paylaştık sizlerle...
19 Eyl. 2008 :İlçemize yeni atanan Nurhak Kaymakamı serdar Kartal geçtiğimiz hafta içerisinde yaptığı okul gezilerinde öğrencilere müfredatta olmayan sorular sorunca öğretmen öğrenci ve müdürler ne yapacaklarını şaşırdılar. ilköğretim 4 - 5 sınıf öğrencilerine osmanlı devleti öncesindeki beylikleri soran ve cevap alamayan kaymakam bir ile imza attı...haberini üyemiz bizlerle paylaştı...
22 Eyl. 2008 : 19 Eylül Gaziler Günü İçin Nurhak İlçemizde Anma Programı Düzenlendi...
25 Eyl. 2008 : İlçemiz pınarbaşı mahallesinde ikamet Sultan YILDIZ(55) 25.09.2008 de öğleden sonra evinin salonunda kendini asarak hayatına son verdi...
26 Eyl. 2008 : Tokat' a bağlı Yenisu Belediyesi ve Dosteli Yardım Eğitim Kültür Derneği katılımlarıyla Nurhak'ta ihtiyacı olan ilköğretim öğrencilerine 26 Eylül 2008 tarihinde Karaçar İlköğretim Okulunda yardım kampanyası gerçekleştirilmiştir.
27 Eyl. 2008 : Nurhak YılanOvası Mevkii ile Ekinözü ilçesi arasında mayın patladı... 1 astsubay ve 1 er yaralandı...
9 Ekim 2008 : Nurhak Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali SAKALLI oldu. Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra bir müddet İstanbul'da görev yapan genç doktorumuz Ali SAKALLI Nurhak Sağlık Grup Başkanlığı görevine getirildi.
17 Ekim 2008 : Nurhak'ta Hırsızlık doğru market soyuldu...
18 Ekim 2008 : Fransanin Nancy şehrin de Kokulu'nun oğlu Murat'tin dugunu oldu .Avrupanin hemen hemen her bolgesinde yasayan nurhakli tum dostlar dugune gelmislerdir .Ve bu mutlu gunlerinde Mrat ile Fatmayi yalniz birakmayan tum Nurhakli dostlara tesekur ediyoruz ve ayrica MURAT VE FATMAYA bir omur boyu mutluluklar diliyoruz ...diye güzel haberlerde paylaştık...
24 Ekim 2008 : Nurhak ilçemize Yeni Savcı ve Hakim Atanmış bulunmaktadır. İzmir Adli Yargı Hâkim Adayı, Esra FAYDACI Nurhak Hâkimliğine, Ankara Adli Yargı Cumhuriyet Savcı Adayı, Cem SAKLICA Nurhak Cumhuriyet Savcılığına, atanmış Bulunmaktadır.
29 Ekim 2008: İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük çoşkuyla kutlandı....
19 Kas. 2008 : Erdogan Guzel (TEKEREK MUSA"nin oglu) hayatini kaybetti...
24 Kas. 2008 : Nurhak'ımızda 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı....
28 Kas. 2008 : Nurhak'a Mevsimin İlk Karı Yağdı...
24 Ara. 2008 : Nurhak 'ta bir hazin ölüm...Eskiköy Mahallesinde yaşayan Cufla Mılla olarak tanınan Mulla CULFA 23 Aralık gecesi evinin çatısının akması üzerine damını loğlarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir.23 Aralık gecesi eşinin tüm aramalarına rağman bulunamayan Cufla Mılla nın ertesi gün (24 Aralık 2008) saat 10:30 sıralarrında evinin çatısında donmuş olarak bulundu....
29 Ara. 2008 : NURHAK -ELBİSTANLİSELİLER KURULTAY DÜZENLEDİ!...
31 Ara.2008 : www.nurhak.org ailesi olarak hafıza-i beşer dedik ve bir yıl boyunca Nurhak'ımazda yaşananları bir hatırlayalım dedik...Ve son olarak canlar Savaşların olmadığı dünyanın neresinde olursa olsun bir ana yüreğinin yanmadığı değil insanların ölmesi tırnaklarının ucunun bile incinmediği [BİLİYORUZ Kİ ÇOK ZOR : ) ] yeni bir yıla merhaba demenin temennisiyle hepinizi Nurhak'ça selamlıyoruz YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN CANLAR...
Nurhak Portal...

ALLAH CÜMLEMİZİN AKIL SAĞLIĞINI KORUSUN AYRICA...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: