1
Nurhak Kaymakamı Serdar Kartal'ın Kurban Bayramı Mesajı Bir 5/12/2008, 18:14

Değerli Nurhaklı Hemşerilerim,
Toplumsal yaşamımızın simgeleşen günlerinden biri olan Kurban Bayramı' nızı en içten dileklerimle kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.
İnsanı insan yapan değerlerin, erdemlerin yalın olarak yaşandığı dini bayramlarımız, toplumsal yaşamımızda vazgeçilmez önem taşır.
Bu bayramlar, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün egemen olduğu, güzel duyguların paylaşıldığı özel günlerdir.
Kurban Bayramı'nı, sizlerin de, barış, kardeşlik ve huzur içinde, anlamına ve amacına uygun olarak kutlamanızı diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, yurt içindeki ve dışındaki tüm yurttaşlarımızın, Kıbrıs'taki soydaşlarımızın, Türk ve İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı kutluyor; Bayram'ın Ulusumuza, tüm insanlığa barış, kardeşlik, hoşgörü, gönenç ve huzur getirmesini diliyorum.

Serdar KARTAL
Nurhak Kaymakamı
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
En son babako tarafından 12/12/2008, 23:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: