NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
KAPTAN
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1(ala) KAPTAN Bir 8/11/2008, 17:11

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
Sen bu geminin kaptanisin.Ilerledikce buyuyen bu gemide,hep beraber ilerliyoruz.Geminin kaptani sensin ve cesursun,inaniyorsun,kararlisin....SEN BU GEMININ KAPTANISIN.BU gemi okyanuus gececek.Batmadan, yari yolda kalmadan, buz dagina carpmadan,hedefine varacak ve sen bu gemiden cikacaksin ve bu gemiyi ileriye dogru gotureceksin.Cunku sen bu geminin kaptanisin.Bu gemiki ,yola ilk ciktiginda KOLOMBOSUN CARAVELLASI GIBI donanimsiz ,ilkel vede onemliydi.Bu gemideki simdi TITANIC kadar buyuk, heybetli, suratlivede bir o kadar riskli...SENSE BU GEMININ KAPTANISIN.KAPTAN ekibini cok iyi anlayan ve onlar tarafindan anlasilandir.KAPTAN ,gemisinin hizini en iyi ayarlyandir.KAPTAN?sadece gemiyi bir hedefe ilerleten degil ,ruhu ve bedeni birbirindenkoparmadan ilerletendir.KAPTAN bilirki ,hedefe ulasan beden,ruhunugerdie biraktigi zaman vardigi yeri algilayamaz.GEMIYIgeldigi yere kadar iten ve ceken oz gucun ne oldugunu cok iyi bilendir kaptan.KAPTAN bazen kisa bazen uzun suren ruzgardan faydalanir.RUZGAR YON DEGISTIRMIYORSA YELKENINI DEGISTIRIR.Asla ruzgari arkasina almak icin hedefinden sasmaz.Isini kolya kilmanin yollarini arar ama kolayciligi secmez.KAPTAN dengenin onemine inanir.BILIRKI, geminin arkasi onuyle ,sagi soluyla, alti ustuylehep kavgalidir.Her bir taraf digerlerinden agir basmak ister.Butun bu celiski basincini bedeninde hisseder kaptan.Geminin butununun nabzi kaptanin beyninde zonklar.KAPTANLIK BUDUR.KAPTAN OLMAK KOLAY DEGILDIR.KAPTANLIK ONURLUDUR.KAPTAN SOGUK KANLI OLMAK ZORUNDADIR.Geminin birbiriyle iliskili ve celiskili butun parcalarina onem verirkaptan.BIR PARCAYI DIGERINE FEDA ETMEZ.OYLE OLMASINI ISTEYENLERE BILE SADECE GTEBESSUM EDER VE FARKLILIGINI KORUMASINI OGUTLER.KAPTAN RUHU BEDENDEN KOPARMADAN ?GEMIDEKI DENGEYI BOZMADAN CIKTIGI HEDEFTEN SASMADAN KARSI LIMANA VARANDIR.ben bu yaziyi cok sevdim babako tam sana gore umarim sende begenirsin.

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

2(ala) Geri: KAPTAN Bir 10/11/2008, 13:47

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
halil demiş ki:ben bu yaziyi cok sevdim babako tam sana gore umarim sende begenirsin.
Yüreğine saglık güzel dost ama kaptanlık ne demek biz olsak olsak tayfayız gemimizi okayanuslar asırmaya calısan onun için ter döken emek veren zaman harcayan bu geminin kaptanı herkes ama cok duygulandım tekrar tesekkürler

www.NURHAK.org

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

3(ala) Geri: KAPTAN Bir 6/12/2008, 13:08

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
''Herkes,her şeyi bilebilir...Ve herkes bildiği her şeyi herkese anlatabilir...Ama herkes her şeyi anlayamaz...Çünkü BİLMEK ve ANLAMAK birbirinden faklı şeylerdir...''
HER BİLDİĞİNİ ANLAYANA AŞK OLSUN...

Hayat bir gemidir...İnsanlarsa bu geminin içinde çeşitli rollere sahip bireyler...Amaç;bu yolda karşılarına çıkan çeşitli engellere rağmen 'umman'a ulaşmak...Güçlü fırtınalar,yırtıcı dalgalar vs. zorluklar...Kaptan,nasıl direktif verirse tayfa ona göre hareket eder...Tayfalık sürecinden geçmemiş bir kaptan,kaptan değildir...Yani aslında bütün işi tayfa yapar..Ama kaptan yaptı kabul edilir...Doğrudur,çünkü kaptanın yönlendirmesiyle tayfa o işi yapmıştır...Sonuç bilinmez ama...Kaptanın direktifleri doğru ise amaca ulaşılır,değilse zaten o denize açılmak bir problemdir...Sonuç olarak;...
Tayfalığı yaşamayan yada BİLMEYEN,kaptanlığı ANLAYAMAZ!!!

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

4(ala) Geri: KAPTAN Bir 6/12/2008, 15:05

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
çok güzel paylaşımlar.selam ve sevgiler.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

5(ala) Geri: KAPTAN Bir 6/12/2008, 15:33

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
tesekurler mesajlariniz icin dostlar ben bu yaziyi cok sevdigim icin yazmistim yani guzel bir yaziydi ve gercekten bir cok seyi anlatiyorve insanlara anlatmaya calisiyor

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]