NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
ADMİN VE MODERATÖRLÜK BAŞVURULARI
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
ADMİN VE MODERATÖR BAŞVURULARINI BU BAŞLIK ALTIN DA YAPINIZ BAŞVURULARINIZ İNCELENDİKTEN SONRA SİZE BİLDİRİLECEKTİR...
LÜTFEN İLK MESAJINIZI BURAYA YAZMAYIN PAYLAŞIMCI VE MOD DENEYİMİ OLAN ÜYELERİMİZ ÖNCELİKLE DİKKATE ALINACAKTIR!
SAYGILARIMLA

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
babako paylaşımcıyım ve mod deneyimim var.admin olmak istiyırum.takdir sizin.selam ve sevgiler.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
babako can şu an için pek paylaşımcı değilim biliyorum modlluğu belki yapamam ama adminlikte şüphen olmasın son karar sizin yavaşa yavaş paylaşımlara başlayacağım inş.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
elbistanli_46 demiş ki:babako can şu an için pek paylaşımcı değilim biliyorum modlluğu belki yapamam ama adminlikte şüphen olmasın son karar sizin yavaşa yavaş paylaşımlara başlayacağım inş.

sevgili can öncellikle aramıza hoş geldin ve yararlı paylaşımlar diliyorum ama şöyle bir sorun var degerli dostum
babako demiş ki:
LÜTFEN İLK MESAJINIZI BURAYA YAZMAYIN

ama bir iki gün içinde size cevap vereceğim

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
ögretmen1954 demiş ki:babako paylaşımcıyım ve mod deneyimim var.admin olmak istiyırum.takdir sizin.selam ve sevgiler.

degerli hocam öncelikle ilginize tesekkürler ama size babakonun verdiği dini bölüm modlugunu bile yapamadınız size sunu söylemekte yarar görüyorum siz admin olarak ilan edildiginizde ben bir süre gözlemledim sizi ve yetkilerinizi ben aldım
adimnlik veya moderatörlük mesajları okumadan cevaplar yazmak degildir bu sitenin admin ve modları her cümleyi her mesajı inceler ve zamanını cogunlukla bilgisayar basında gecirirler,adminlerin görevi siteye olan saldırıları da engellerler

ilginize tekrar tesekkürler ama sizin için üzülerek söylüyorum böyle bir yetki veremeyiz

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
SİTE SAHİBİ
SİTE SAHİBİ
merhaba canlar ben bu sitenin kurucularındanım ve de adminiydim bir komplo sonucu yetkilerim elimden alındı eger uygun görürseniz görevimi tekrar devralmak istiyorum sanırım avrupadan yöneticimiz yok ben devralabilirim bu görevi saygılar

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
NurhaK demiş ki:merhaba canlar ben bu sitenin kurucularındanım ve de adminiydim bir komplo sonucu yetkilerim elimden alındı

NurhaK basvurun degerlendirilecektir ama bakıyorum ki sizde bir egoizim kişiliği hakim bu sitede kimse kimseye komplo kurmaz bunu siz daha iyi bilirsiniz ha bu arada ben de fransa'dayım bu bir artı degildir saygılar ama sana bir yesil ışık :che:

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
Sevgili canlar babako belirtmemiş ama sitemizin tanıtımını yapabilecek sitemize üye kazandıracak dostlar bu sitenin adminliği veya modlugunu yapabilir

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
SİTE SAHİBİ
SİTE SAHİBİ
Derdo demiş ki:NurhaK basvurun degerlendirilecektir ama bakıyorum ki sizde bir egoizim kişiliği hakim bu sitede kimse kimseye komplo kurmaz bunu siz daha iyi bilirsiniz ha bu arada ben de fransa'dayım bu bir artı degildir saygılar ama sana bir yesil ışık
sizden medet ummuyorum derdo can hiç hoş bir uslup olmamıs bu egoistim ha vay beben bu sitenin kurucusuyum anladın mı?

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
ben mod ve adminlik görevini başarı ile sürdürdüm.ne yazıkki beni hazmedemiyenler benim üyeliğimi sildiler.bu yazdığınız doğru değil derdo can.ben babakonun takdirine bırakıyorum.babako en doğru kararı verecektir.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
ya anlmadigim niye herkes birbirine karsi boyle tuhaf davraniyor .burada karari verecek bir yonetim var madem onlar hepsi biraray gelip guzel bir sekilde tartisarak kimin uygun kimpin uygun olmadigina elbette karar verebilir.burada yonetime dusen en iyi cozum yolu herkesle bir guzel tartisp karar vermesidir ve lutfen verilen kararlarada saygi duyalim neyse herkese guzel bir gun dilerim dostlukla ve segiyle kalin

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ÖZEL ÜYE
ÖZEL ÜYE
ha birde yok ben burdan katiliyorum yok ben sunu yapiyorum diyipte birbirimize karsi kirici olmadan bencilsizce bir tartisma ortami olsun lutfen .kimin nerede nasil davrandigi ne yazdigi zaten belli o yuzden diyorumki birbirimize karsi saygili olalim ve bu siteyi madem yasatmayi dusunuyoruz o zaman daha yapici ve guzel kararlar alalim ve kararlarada saygi duyalim gorusmek uzere

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
NurhaK ve elbistanli_46 tarafımdan admin yardımcısı olarak yetkilendirlimiştir!
NurhaK can özel görüselim bir ara

www.NURHAK.org

En son babako tarafından 24/10/2008, 01:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
babako demiş ki:NurhaK ve elbistanli_46 tarafımdan deneme admin olarak yetkilendirlimiştir!

babako görüselim acil

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
SİTE SAHİBİ
SİTE SAHİBİ
babako demiş ki:NurhaK ve elbistanli_46 tarafımdan deneme admin olarak yetkilendirlimiştir!

eyvallah babo hak yerini buldu Derdo saygılar

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
babako demiş ki:NurhaK ve elbistanli_46 tarafımdan admin yardımcısı olarak yetkilendirlimiştir!

eyvallah can bizde bu görevimizi yerine getireceğiz.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
teşekkürler..... yetkilerimi elimden almışsınız.... ben sadece size bu konuda susarak cevap veriyorum.... :che:

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
babako can benim adminlik görevime ilişkin kararınızı bekliyorum.selam ve sevgiler.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
pirsultan demiş ki:teşekkürler..... yetkilerimi elimden almışsınız.... ben sadece size bu konuda susarak cevap veriyorum....

Senin yetkilerine dokumadık ama bir karışıklık olmus olabilir...Bir bakayım yahu ama sorun yoktu sadece rütben değişmis oda sisteme giriş sıklığı ile ilgili bir durum...

pirsultan demiş ki:teşekkürler..... yetkilerimi elimden almışsınız.... ben sadece size bu konuda susarak cevap veriyorum....

Sorun çözüldü Smile

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
ögretmen1954 demiş ki:babako can benim adminlik görevime ilişkin kararınızı bekliyorum.selam ve sevgiler.

Sevgili hoca neden anlamıyorsunuz yaw bu kararı babako tekbasına vermiyor diye kec defa oldu söylüyoruz yaw
Site de sizin görmediğiniz bir bölüm var bu kararlar orda alınır ve bazı durumlarda babonunu kararları ağır basar ama sana sunu söyleyim size admin veya modluk verilsin ben bırakırım bu işi ne deyim hoca cok yoruyorsun beni hoca yaw saygılaaaaar!

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
derdo ben babako cana durumu yazdım.müsade edinde babako dostum cevap versin.selam ve sevgiler.

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
kimse insallah kırılıp darılmaz ama toplantı salonun da alınan kararları uygulamak zorundayız saygılarımla

www.NURHAK.org

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum

23(ala) selam can harıka birsite Bir 5/11/2008, 15:04

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
bizimde reklamımızı yaparsan ve sponsor oluruz

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

NURHAK PORTAL'da
SOSYAL BELA
SOSYAL BELA
ahmet demiş ki:bizimde reklamımızı yaparsan ve sponsor oluruz
hocam üzgünüm ama burası yeri degil reklam için ayrı modülümüz var saygılar

www.NURHAK.org

NURHAK PORTAL'da
YENİ DOST
YENİ DOST
Ya benim anlamadigim bisey var, bu siteyi guzel yerlere getirmek için, baya ugrasan var, fakat gorunuyoki kimi komplo dan kim haklarim alindi diye sikayet te falan bulunuyo, birakin siteyi kuran arkadaslar, sakin sekilde, moderatorleri, admin leri seçsinler.
Amaç guzel bir toplam kurmak, sadece Nurhaklilar için degil butun insanlara açik olsun...

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki