NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ

Nurhaklıların Gören Gözü, İşiten Kulağı, Söyleyen Dili!... Nurhak'ın Özgür Portalı, Aydınlık Yüzü |www.nurhak.org|

[NURHAKIN ÖZGÜR PORTALI! SİZİN SESİNİZ!]|www.nurhak.org|

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nurhak Portal Konu Bilgileri
Konu Başlığı
BİR ÖZ ELEŞTİRİ....
Sizden Başka
Bu forumu gezen kullanıcılar: Yok
Bu konuyu Paylaş?veya Seçenek Göster!
Gözle

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1(ala) BİR ÖZ ELEŞTİRİ.... Bir 8/9/2008, 15:06

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
ARKADALAR BİR ÖZ ELEŞTİRİ TALEP ETMİŞ Tİ SÜRGÜN ARKADAŞ ASLINDA SİTEYE BİR DAHA GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUM ANCAK SANIRIM BUNU YAZMAK ZORUNDAYIM 1.BEN ASLA FAŞİZMİN OLDUGU BİR SİTEYE GİRMEM VE GİRENE SAYGI DUYMAM DİYECEKSİNİZ Kİ KONUYLA NE ALAKASI VAR EVET ARKADASLAR BİLİYOSUNUZ NURHAKLA İLGİLİ BU PORTALDAN DAHA FARKLI SŞİTELEDE VAR NURHAK PLATFORM.NURHAK SEVGİGİ.NURHAK EĞİTİM VB BEN BU SİTELER İÇERİSİNDE NURHAK PORTALI SECTİM ÇÜNKÜ DAHA FARKLI OLDUGUNU DÜŞÜNDÜM DÜN AKSAM NURHAK PLATFORM SİTESİNE GİRMİ,ŞTİM MESHUR MAHZUNKAR BURDAKİ ADI ÖĞRETMEN 1954 VE ZELE VE PAN İSİMLİ ÜYELERİN BOZKURT BİLMEM NE İSİMLİ SAHISLARLA AYNI PLATFORMDA OLMASI VE YAZILARI VB ARKADASLA ÖZGÜRLÜK BU DEĞİLDİR FARKLI GÖRÜSLER FAŞİZMİN OLMADI YERDE TEMSİL EDİLİR PROVEKATÖRLÜK İSE ASLA TARTIŞILMAZ EVET BİR ÖZGÜRLÜKTÜR ALMIŞ BASINI GİDİYOR GERCEKTEN ÖZGÜRLÜK İÇİN NE YAPTINIZ FARKLI GÖRÜŞLERE SAYGIMI KUSURA BAKMAYIN FAŞİZME SAYGI DUYULMAZ BU NEDENLERDEB DOLAYI BAZI ÜYELERİ BEN ENGELLEDİM NEYSE ARTIK BUNUN ÜZERİNDE DURMAK İSTEM,YORUM SİZE FAŞİZİMLE İÇİELER AYRICA ÖZGÜRLÜĞE SAYGI DEDİNİZ HİÇ YOK YERE MSJ LAR SİLİNDİ BENCE BASKLARINDAN BİR ÖZ ELEŞTİRİ İSTEYİN

www.NURHAK.org
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...

Kullanıcı profilini gör

2(ala) Geri: BİR ÖZ ELEŞTİRİ.... Bir 8/9/2008, 15:17

MİSAFİR

NURHAK PORTAL'da
Misafir
bence arkadas haklı özgürkül fasizm değildir

www.NURHAK.org

3(ala) Geri: BİR ÖZ ELEŞTİRİ.... Bir 8/9/2008, 16:43

NURHAK PORTAL'da
[DÜŞKÜN]
[DÜŞKÜN]
cebo gözünü seviym...ben senden özeleştiri istedim...çünkü bu forumdan üye silinmez banlanır artı banlanma nedeni açıklanır....sadece bu yüzden istedim özleştirini...evet bizden başka nurhak siteleri var...ve zele arkadaşımız mhsun arkadaşımızda orda...mahsunu biz yüzlerce defa banladık cebo...ama biraz olsun düzeldi söz verdi döndü....ZELE konusuna gelelim..zeleyi bizzat ben kendim çağırdım buraya ki sende belirttin çok yararlı bi arkadaşımız...o siteye gelince...kimle hangi ortamda olduğu beni bağlamaz asıl önemli olan onun kişiliği insanlığıdır...ki bunu sende biliyorsun cebo...beni çok zor duruma soktun ve buna devam ediyorsun....böyle olsun istemezdim gözüm....kimse istemez....kişisel problemlerimizi elimizden geldiğince foruma yansıtmamaya çalışıyoruz....dün yaptıklarının hoş bişey olmadığını sende adın gibi biliyorsun...ki bu yönde özleştiri yapmışsın ama ben bi özeleştiriden çok bi savunma okudum sanki...keşke gerçekten eleştirseydin kendini...gitmenede çok üzüldüm...umarım dönersin sorunların hallolunca...yoldaşca kal....(tabi bu sanal için geçerlidir....reelde olan dostluğumu görüşmelerimiz elbette devam edecek çünkü biz böyle saçmalıklara kulak asmayız...)

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör http://www.gobelek.forum.st

4(ala) yasakçılık Bir 8/9/2008, 16:45

numan

NURHAK PORTAL'da
Misafir
yasaklarla bir yere varamazsın cebo gel vaz geç.

www.NURHAK.org

5(ala) Geri: BİR ÖZ ELEŞTİRİ.... Bir 8/9/2008, 16:52

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
cebo demiş ki:ÖĞRETMEN 1954 VE ZELE VE PAN İSİMLİ ÜYELERİN BOZKURT BİLMEM NE İSİMLİ SAHISLARLA AYNI PLATFORMDA

Hocam, dünyada farklı farklı görüşler, ideolojiler vardır...bunları görmemezlikten gelemeyiz. Ne yani dışarda ülkücü, faşist veya dindar var diye, ben kendimi eve hapsedeyim o zaman. Onlarla aynı ortamda biraraya gelmim.
İstesek de istemesek de, muhakkak bir gün bir yerde bir araya geliriz.

Farklı görüşlü, hatta zıt görüşlü insanlarla tartışmanın tadı bir başka oluyor...hepimiz aynı düşündüğümüz zaman, tartışma olmuyor zaten. Önemli olan bizim gibi düşünmeyenlere bir şeyler anlatmak.
Ki benim gibi düşünmeyen arkadaşlardan önce gelmiştim o siteye...

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

6(ala) Geri: BİR ÖZ ELEŞTİRİ.... Bir 8/9/2008, 17:15

NURHAK PORTAL'da
ADMİN
ADMİN
sana yürekten katılıyorum zelecan farklılıklarımız kardestir bizim ayrı gayrı yaratanların kimler oldukları yeni yeni gün yüzüne cıkıyor

www.NURHAK.org

www.NURHAK.org

Bir TeşekkürBir Paylaşım
Bir Yorum
Bu Kadarmı Zor? UNUTMAYIN Bu Forum Hepimizin Forumu Yaşatan Mesajlarımızdır! DEĞİLMİ Misafir CAN NURHAK'IN ÖZGÜR İNTERNET GAZETESİ
Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

7(ala) Geri: BİR ÖZ ELEŞTİRİ.... Bir 8/9/2008, 17:30

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
Belki bana söveceksiniz olabilir Very Happy ama nurhak sitelerinde mahsunkar olmadığı zaman benim canım sıkılıyor...forumlara bir şey yazmak istemiyorum. Mahsunkara sataşmayı seviyorum.....Very Happy Very Happy

Sürgün yazacak, ben onaylıcam, ben yazacağım babako onaylıcak...ne sıkıcı!! biraz aksiyon gerek forumlarda....biri gelip yazdıklarını red edecek, sende gıcık olacaksın...onun yazdıklarına zıt gideceksin. İşte bunu seviyorum ben!!!!!!!!

saygılarrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

8(ala) Geri: BİR ÖZ ELEŞTİRİ.... Bir 8/9/2008, 20:43

NURHAK PORTAL'da
FORUM AŞIĞI
FORUM AŞIĞI
cebo hala söylüyorum senin mesajlarını ben silmedim cok ayıp etmişsin neyse canın saolsun can arkadasım saygılarımla

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör

9(ala) Geri: BİR ÖZ ELEŞTİRİ.... Bir 9/9/2008, 04:04

NURHAK PORTAL'da
FORUMCU
FORUMCU
SELAMLAR ARKADAŞLAR....SANIRIM BU KONUYA BİRAZ AÇIKLIK GETİRMENİN ZAMANI GELDİ...ÖNCELİKLE ŞUNU BELİTMEK İSTİYORUM...FORUMUMUZDAKİ CEPO NİCKLİ YÖNETİCİ ARKADAŞIN DAHA ÖNCE AÇTIĞI BAZI KONULAR HİÇ BİR NEDEN GÖSTERİLMEDEN SİLİNMİŞ...YANİ ARKADAŞLAR SİTEMİZDE ŞU BİR KURALDIR Kİ;HİÇ Bİ YAZI NEDEN BELİRTMEKSİZİN SİLİN(E)MEZ...BUNA BİRAZ DİKKAT ETMEK GEREKİYOR...

ŞİMDİ CEPO ARKADAŞIMIZA GELELİM...SİTEMİZ İÇERİSİNDE KENDİSİNE YAPILAN HAKSIZLIĞIN BENZERİNİ BAZI ARKADAŞLARIMIZIN ÜYELİKLERİNİ HİÇBİR NEDEN BELİRTMEKSİZİN SİLEREK KENDİSİDE FORUMUMUZUN KURALLARINI İHLAL ETMİŞTİR VE YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZ TARAFINDAN YETKİLERİNE EL KONULMUŞTUR....BUNDAN SONRADA OLASI BİR BENZERİ DURUMDA,AYNI UYGULAMA DİĞER ARKADAŞLARIMIZ İÇİNDE GEÇERLİDİR....SONUÇ OLARAK FORUMUMUZDAKİ KURALLARA UYDUĞUMUZ SÜRECE HER ŞEYİN DAHA GÜZEL OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM...HERKESE KOLAY GELE...YOLUMUZAÇIK OLSUN....

www.NURHAK.org

Kullanıcı profilini gör http://www.nurhak.org

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]