1
sevgiye dair Bir 28/5/2008, 01:01
sevda yada sevgi kimi zaman insanın yüreğini cok acıtan kimi zaman ise kanatların dan tutp havalandiran insan oğlunun belkide hayatı boyunca sahip olabileceği tek güzel şeyy..insan oğlu yaa sevgiyide yozlaştırmayı kirletmeyi kendine bir görev saymıştır.insanın insanı sevmesi için heralde iönce hayvanları sevmesi gerekir.. ne kadar tahir ile zöhre olduk yda ne kadar kerem gibi yanıp aslı gibi tutuştuk yada nerde bizde o erkutun melteme sabrı..neyse dostlar insanlığa dair yinede tek güzel bir sözümüz olmalı çünkü yaşamın anlamı güzelleştirmekten ve sevmekten gecer ama bu seviş cıkarsız ve sınırsız yavan ve kuru olmalı , çoğaltan güldüren ve yeserten...ne kadar cok sözümüz var sevgiye dair ya sözcvükler kendi amlamlarını kaybetmeye basladı.. yasamımızı o kadar cok sevgi ve sevda sözçüğü sarmışki anlamdığımız bir anda atrafımızada sevgililer üretmişiz.. oysa sevgi yürekten beyne giden oksijen değil mi yada insanın tuzsuz ama susadan harcı değil mi? hayl perest yada mazoşist olarak yada daha da ötesi marjinel bir tanımlama getirebilirsiniz yazdıklarıma o zaman derim ki dönün ve aynaya bir bakın ne kadar sevdaya muhtacsınız .. insan yanlız kaldığında cok daha iyi anlıyor duvarların dilini çünkü duvarlar gelmeye başlar üstüne..biz o kadar cok duvar cekmişiz ki sevdayla aramıza kendi hapisliğimiz yüreğimizi sıkar durur. güzel bir sevgi karşılık beklememektir ama yanlış anlamayın tabiki karşılıklısı en güzeli dir ama onu meta gibi görmediğimiz sürece ben nsanlğığ seviyorum ve doğayı seviyorum ve yaşamayı seviyorum sizde sadece bir metayı değil hayatın her alanını sevin... çünkü o zaman sevgi sevdan meta olmaktan cıkar yalıtılmış bir sevda yerine yorulmuş bir düş daha iyidir...elmayı sevmek le elmaya sahip olmak ayrı şeylerdir bizim sahiplenmeden sevmeyi öğrenmemiz gerek... tahiri tahir yapa zöhre ise yada zöhreyi yasatan tahirse sevgiye dair sözümüz burda bitsin..
Özgürlüğün Sesi... Sizin Sesiniz...Özgürce...
Portal
Giriş yap

Anahtar Kelime | Tags: